Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Сирні торти » Обсипний сирний торт з ароматною вишнею
 

Обсипний сирний торт з ароматною вишнею

19 травня, 2008  |  Коментів (2)  |  Рубрика: Випічка » Сирні торти
 

Обсипний сирний торт з ароматною вишнею


Для пісочного тіста:
250 г муки
1 яйце
175 г вершкового масла або маргарину
2 ст. л. цукру

Для посипання:
75 г вершкового масла або маргарину
150 г муки
100 г цукру

Для начинки:
400 г вишні(консервованою)
3 яйця, ваніль
200 г сиру
100 г сметани
4 ст. л. молока
1 ч. л. крохмалю

Крім того:
1 роз'ємна форма (діаметром 26 см)
жир для форми

Пісочне тісто:
Муку просіяти через сито. Міксером змішати до утворення крихти муку, яйце, вершкове масло або маргарин і цукор. Потім руками вимісити еластичне тісто і зробити з нього кулю.

Обсипний сирний торт з ароматною вишнею


Загорнути в поліетиленову плівку і покласти мінімум на 60 хвилин в холодильник.
Дно роз'ємної форми змастити жиром. Нагріти духовку до температури 200 градусів.
2/3 тіста розкатати на посипаній мукою поверхні. Вирізати круг діаметром 26 см.
Викласти тісто у форму і в деяких місцях наколоти вилкою. Випікати близько 15 хвилин, потім дати остигнути.

Посипка:
На слабкому вогні в глибокій сковороді розтопити вершкове масло або маргарин, довівши його колір до злегка коричневого. Додати муку, цукор і все добре перемішати до утворення крихти.

Обсипний сирний торт з ароматною вишнею


Закінчення:

Обсипний сирний торт з ароматною вишнею


З тіста, що залишилось, скачати валик. Викласти його уздовж краю випеченого коржа. Пальцями розім'яти верх валика.
Ягоди консервованої вишні викласти в сито і дати гарненько стекти сиропу.
Відокремити білки від жовтків. Білки збити в круту піну. Ретельно змішати яєчні жовтки, сир, сметану, молоко, ваніль, крохмаль. Вінчиком розмішати в отриманій масі збитий білок.

Обсипний сирний торт з ароматною вишнею


Додати в неї вишню.
Нагрівати духовку до температури 200 градусів. Сирно-вишневу масу викласти поверх коржа і акуратно розрівняти дерев'яною лопаткою. Зверху посипати приготованою з муки і цукру крихтою. Випікати торт до готовності.

Журнал "Ліза"


Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 



#1 написав: Kseniya (4 червня 2010 22:57)


Група: Гості
Коментарів: 0
Гарно описано.
 



#2 написав: Ксенічка (23 лютого 2013 00:46)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 846
Смачний обсипний сирний торт а вишня так гармонійно з тістом поєдналась love
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Колядки на Дрімфуді
 
Нове на форумі
 
24bestex.com - Обмін електронних валют Perfect Money, AdvCash, OKpay,
  Пише rsem (Учора, 13:11)
Цікаві мультфільми та передачі для дітей
  Пише ОЛЕСЯ ()
Таблиця множення
  Пише ОЛЕСЯ ()
Ідеї для школи
  Пише Окса99 ()
Що в нас нині на столі - 8
  Пише ОЛЕСЯ ()
Пляцок "Американський"
  Пише Іванка ()
Яблучний пляцок пані Ліди
  Пише Іванка ()
Торт "Карпатка"
  Пише Іванка ()
Знак якості
  Пише ОЛЕСЯ ()
Гостина в Галини
  Пише HannaHanna ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 63
Гостей: 39
Користувачі: ywVoffgoxy, dregasuter, zuExcaws, cdEffeply, mojelena
 
 
  © 2009-2016 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100