Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Торти та тістечка » Торт "П'яна вишня"
 

Торт "П'яна вишня"

13 грудня, 2008  |  Коментів (8)  |  Рубрика: Випічка » Торти та тістечка
 

Торт "П'яна вишня"

Для тіста:
5 яєць
2 ст. цукру
2-3 ст. л. сметани
2 ст. л. какао
1,5 ч. л. соди, гашеної оцтом
2 ст. муки

Для крему:
1,5 ст. молока
2 ст. цукру
450 г вершкового масла
300 г вишень, настояних на горілці

Для прикраси:
2 плитки чорного шоколаду

Тісто. Збити 5 білків з цукром.
Додати жовтки, сметану, какао, соду і муку. Все ретельно перемішати, випекти 2 коржі і охолодити.

З одного коржа вийняти середину, залишивши лише тонкі стінки.

Другий корж розрізати уподовж на 2 коржі. Один корж відкласти а інший разом з м'якоттю з першого коржа дрібно порізати.

Крем. Молоко і цукор розігріти на слабкому вогні, поки не розчиниться цукор до світло-коричневого кольору. Масло збити і тонкою цівкою влити в нього охолоджене молоко. Крем розділити на три частини.

У 2/3 крему додати крихту з коржів, вишні перемішати і наповнити порожній корж.

Потім прикрити половинкою коржа, що залишилася, і змастити торт кремом, що залишився.

Одну плитку шоколаду потерти і обсипати торт, а другу розтопити на водяній бані і полити торт.

Мої коментарі: пекла лише один корж зі всього тіста. Кремом зверху не змащувала, лише розтопленим шоколадом.

Журнал "Люблю готовить" №12 (2008)


Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: marinka (9 березня 2010 00:17)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 236
Теж такий готую smile Смачнюча вишня! love
 



#2 написав: Марусенька (18 червня 2011 12:42)


Група: Гості
Коментарів: 0
А можна до цього торту взяти консервовані вишні та настояти їх на горілці?
 



#3 написав: Натонька (20 червня 2011 13:28)


Група: Адміністратор
Коментарів: 497
Марусенька,
можна


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#4 написав: лесик-лисик (8 листопада 2011 21:06)


Група: Кондитер
Коментарів: 49
я такий також пекла і вишні настоювала на спирті всім домашнім він дуже сподобався особливо начинка
 



#5 написав: Pito4ka (11 березня 2012 11:13)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 14
Робила нещодавно - смакота неймовірна!!!! Використовувала саме консервовані вишні


--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
 



#6 написав: oksana d (13 листопада 2013 20:16)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 299
Дуже смачно!

 



#7 написав: Krasotinka (25 травня 2015 22:05)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 110
Пекла і я цю " П'яну вишню" але у вигляді пляцка!Смачно,дякую за рецепт,особливо за крем на молочному сиропі,буду й надалі ним користуватися!
 



#8 написав: Наталюня (15 жовтня 2015 10:00)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 88
Смачненький пляцок!
Дякую за рецепт!
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька ()
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ ()
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 30
Гостей: 14
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100