Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Печиво » Оленячі ріжки пісочні з горіхами
 

Оленячі ріжки пісочні з горіхами

4 грудня, 2009  |  Коментів (6)  |  Рубрика: Випічка » Печиво
 

Оленячі ріжки пісочні з горіхами


100 г борошна
50 г вершкового масла
50 г мелених горіхів
50 г цукру
1 варений жовток

Варений жовток перетерти крізь сито і вимішати з цукром. Додати борошно, жир, мелені горіхи і замісити тісто. Викачати з нього тоненькі валочки, які порізати на частини завдовжки 7 см. З одного боку зробити насічки і вигнути як роги оленя. Викласти на змащений лист.

Оленячі ріжки пісочні з горіхами


Пекти при температурі 180 С протягом 10-15 хв. Ще гарячими ріжки посипати цукровою пудрою з ваніліном. Не перепечіть!

Спеціально для відвідувачів http://dreamfood.ua

Рецепт з книги "Солодке печиво" від Дарії Цвек (1986)


Мої коментарі: дуже крихке пісочне печиво, і смачне!


Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 



#1 написав: котяра (4 грудня 2009 09:55)


Група: Гості
Коментарів: 8
Дуже гарні ріжки.
 



#2 написав: gutka (4 грудня 2009 14:50)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 163
якраз до свята чудовий рецепт і вигляд
 



#3 написав: Маруся (11 грудня 2009 07:04)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 83
Я на них також око поклала на Свята спекти. Виглядають СУПЕР!!! laughing
 



#4 написав: PION (5 грудня 2011 13:53)


Група: Гості
Коментарів: 0
Спасибо за такой хороший рецепт! Я сделала сразу двойную порцию. Очень понравились по вкусу! Но тесто уж очень "крошистое"! У Вас на фото выглядит оно более эластичным! Тяжеловато лепить такие вот красивые рожки, когда тесто ТАК сильно крошится. Может стоит добавть немного воды или масла? Скажите свой секрет, пожалуйста.....
 



#5 написав: Натонька (5 грудня 2011 20:16)


Група: Адміністратор
Коментарів: 500
PION,
я думаю, що потрібно борошна давати по трошки і тоді можна буде контролювати густину тіста.


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#6 написав: Романна (10 жовтня 2013 15:19)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 8
Пам,ятаю була мала і з мамою часто пекли "оленячі ріжки". Тісто і справді крихке) Пригадую мені тяжко вдавалось вирізати ті ріжки, тісто розсипалось. Але це дрібниця порівняно із смачним печеньком, яке виймаєш з духовки спечене власноруч у малому віці))) Потім я вигадала полегшення!))) Ріжки легше формувати якщо розкачати тісто і вирізати їх формочкою для печива у вигляді пелюстка чи листочка, а потім вже ледь понадрізати ріжки. А ще я посипала печиво зверху горіхами, у духовці вони присмажувались і додавали смаку, особливо якщо ви любите горіхи, тим паче смажені.І не перепікайте печиво, це важливо, інакше воно стає дуже твердим! Всім смачного! Хочу спекти це печенько, ностальгія за дитинством) winked
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Вафельниця
  Пише Cherevichok ()
Салат "Веснянка"
  Пише oksana d ()
В'язання гачком (крючком)
  Пише Романна ()
Щоб в будинку було тепло
  Пише ОЛЕСЯ ()
Жіночі роздуми...
  Пише Darka ()
Твори добро-2
  Пише Darka ()
Таблиця множення
  Пише ОЛЕСЯ ()
Скарги, пропозиції...
  Пише Натонька ()
Дитячі хвороби і лікування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Миколайчики (свято наближається)
  Пише Натонька ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 26
Гостей: 16
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2016 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100