100 г борошна
50 г вершкового масла
50 г мелених горіхів
50 г цукру
1 варений жовток
Варений жовток перетерти крізь сито і вимішати з цукром. Додати борошно, жир, мелені горіхи і замісити тісто. Викачати з нього тоненькі валочки, які порізати на частини завдовжки 7 см. З одного боку зробити насічки і вигнути як роги оленя. Викласти на змащений лист.
Пекти при температурі 180 С протягом 10-15 хв. Ще гарячими ріжки посипати цукровою пудрою з ваніліном. Не перепечіть!
Спеціально для відвідувачів http://dreamfood.ua
Рецепт з книги "Солодке печиво" від Дарії Цвек (1986)Мої коментарі: дуже крихке пісочне печиво, і смачне!