Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Печиво » Оленячі ріжки пісочні з горіхами
 

Оленячі ріжки пісочні з горіхами

4 грудня, 2009  |  Коментів (6)  |  Рубрика: Випічка » Печиво
 

Оленячі ріжки пісочні з горіхами


100 г борошна
50 г вершкового масла
50 г мелених горіхів
50 г цукру
1 варений жовток

Варений жовток перетерти крізь сито і вимішати з цукром. Додати борошно, жир, мелені горіхи і замісити тісто. Викачати з нього тоненькі валочки, які порізати на частини завдовжки 7 см. З одного боку зробити насічки і вигнути як роги оленя. Викласти на змащений лист.

Оленячі ріжки пісочні з горіхами


Пекти при температурі 180 С протягом 10-15 хв. Ще гарячими ріжки посипати цукровою пудрою з ваніліном. Не перепечіть!

Спеціально для відвідувачів http://dreamfood.ua

Рецепт з книги "Солодке печиво" від Дарії Цвек (1986)


Мої коментарі: дуже крихке пісочне печиво, і смачне!


Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: котяра (4 грудня 2009 09:55)


Група: Гості
Коментарів: 8
Дуже гарні ріжки.
 



#2 написав: gutka (4 грудня 2009 14:50)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 163
якраз до свята чудовий рецепт і вигляд
 



#3 написав: Маруся (11 грудня 2009 07:04)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 83
Я на них також око поклала на Свята спекти. Виглядають СУПЕР!!! laughing
 



#4 написав: PION (5 грудня 2011 13:53)


Група: Гості
Коментарів: 0
Спасибо за такой хороший рецепт! Я сделала сразу двойную порцию. Очень понравились по вкусу! Но тесто уж очень "крошистое"! У Вас на фото выглядит оно более эластичным! Тяжеловато лепить такие вот красивые рожки, когда тесто ТАК сильно крошится. Может стоит добавть немного воды или масла? Скажите свой секрет, пожалуйста.....
 



#5 написав: Натонька (5 грудня 2011 20:16)


Група: Адміністратор
Коментарів: 497
PION,
я думаю, що потрібно борошна давати по трошки і тоді можна буде контролювати густину тіста.


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#6 написав: Романна (10 жовтня 2013 15:19)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 8
Пам,ятаю була мала і з мамою часто пекли "оленячі ріжки". Тісто і справді крихке) Пригадую мені тяжко вдавалось вирізати ті ріжки, тісто розсипалось. Але це дрібниця порівняно із смачним печеньком, яке виймаєш з духовки спечене власноруч у малому віці))) Потім я вигадала полегшення!))) Ріжки легше формувати якщо розкачати тісто і вирізати їх формочкою для печива у вигляді пелюстка чи листочка, а потім вже ледь понадрізати ріжки. А ще я посипала печиво зверху горіхами, у духовці вони присмажувались і додавали смаку, особливо якщо ви любите горіхи, тим паче смажені.І не перепікайте печиво, це важливо, інакше воно стає дуже твердим! Всім смачного! Хочу спекти це печенько, ностальгія за дитинством) winked
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька ()
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ ()
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 41
Гостей: 38
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100