тісто:300 гр муки
20 гр дріжджів
4 жовтки
100 гр цукру
1/2 ст молока
100 гр маргарина
ванілька
1ст ложка масла
начинка:100 гр посічених горіхів
100 гр ізюму
100 гр цукру
Просіяну муку посікти з маргарином. Додати дріжджі розведені у теплому молоці, жовтки розтерті з цукром і ваніліном. Замісити пухке тісто і поставити щоб підійшло. Потім розкачати корж, як на вареники, змастити розтопленим маслом, посипати сумішшю посічених горіхів, цукру і ізюму. Скрутити в рулет, порізати кусочками завдовжки 8-10см і викласти на змащений жиром лист(порізаною частиною до листа). Дати підійти. Пекти в гарячій духовці(200) протягом 15-20 хв. Спечені булочки можна посипати цукровою пудрою.
Дуже пухкі і смачні булочки. Тільки я додавала приблизно 400гр муки. Замість горіхів дала посічений арахіс.Спеціально для відвідувачів http://dreamfood.ua/ Рецепт з книги "Солодке печиво" Дарії Цвек.