Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Страви з м`яса » Тушковані свинні реберця
 

Тушковані свинні реберця

5 грудня, 2009  |  Коментів (2)  |  Рубрика: Страви з м`яса
 

Тушковані свинні реберця


1 кг свинних ребер
2-3 цибулини
сіль, мелений чорний перець
духм'яний перець
паприка

Свинні ребра помити, обсушити, обсмажити в невеликій кількості олії, додати цибулю, нарізану півкільцями. Посолити, посипати перцем. Обсмажити. Долити 1-1,5 скл. води, довести до кипіння, додати духм'яний перець, перець чорний горошком і тушкувати на невеликому вогні під кришкою до м'якості. За 5-10 хвилин до закінчення тушкування всипати 2 ч. л. паприки та лавровий лист - 3-4 шт.


Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Іванка (6 грудня 2009 10:29)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 139
Натонька дуже апетитна фотографія а реберця напевно дуже смачніііііііііііііі winked
 



#2 написав: Кіра (16 травня 2012 13:39)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 289
Дуже люблю реберця..ням-няи
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька ()
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ ()
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 15
Гостей: 11
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2020 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100