Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Пісні страви » Малосольні огірки
 

Малосольні огірки

31 липня, 2010  |  Коментів (9)  |  Рубрика: Пісні страви, Консервація
 

Малосольні огірки


100 г солі
70 г оцту
лавровий лист
духм'яний перець
кріп
листок хріну

На дно банки викласти лавровий лист, перець черный, перець духм'яний, кріп, лист хріну, заповнити банку до верху огірками, влити оцет, добавити сіль.
Долити киплячої води до країв банки. Залишити при кімнатній температурі на 2-3 дні.

Спеціально для користувачів http://dreamfood.ua

Чесно скажу, сама ще ніколи не робила малосольних огірків, хіба їх купувала для цієї справи))) Рецепт від свекрухи.


Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: gutka (1 серпня 2010 08:17)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 163
цікавий рецепт, малосольні огірочки без стерелізації, то їх напевно відразу споживати? цікаво : хтось випробував рецепт?
 



#2 написав: Ластівка (1 серпня 2010 09:10)


Група: Модератор
Коментарів: 40
наскільки я розумію, то це просто малосольні огірки нетривалого зберігання. Такі собі огірочки до барабольки влітку. Я такі іноді роблю, правда не за таким рецептом


--------------------
Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу
Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу
і мудрість відрізнити одне від другого
 



#3 написав: Натонька (1 серпня 2010 20:30)


Група: Адміністратор
Коментарів: 497
Так, то звичайні огірки до барабольки smile Зробив, почекав день-два тай хрумаєш, поки не закінчаться t0292


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#4 написав: anetik (21 серпня 2010 13:10)


Група: Гості
Коментарів: 0
Огірки добре зберігаються і зимою дуже смачні t0292
 



#5 написав: nadiru (28 серпня 2010 17:53)


Група: Гості
Коментарів: 0
цей розсіл розрахований на яку банку?
 



#6 написав: Євген (7 червня 2011 12:50)


Група: Гості
Коментарів: 0
Сьогодні залив, за 2-3 доби напишу які ж вони на смак. Виглядають чудово.
 



#7 написав: martysa (24 червня 2011 14:24)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 1
Вже зробила! Дуже захотілось похрумати!
 



#8 написав: 380974388910 (5 червня 2012 18:22)


Група: Гості
Коментарів: 0
робила без оцту. Добре соленим окропом заливала банку з огірками. Перед закладанням в банку повідрізала кінці огірка щоб краще засрлилися. На дно банки ставлю хрін, часник пару зубців, листя хрону, листя вишні і листя смородини і квіти кропу. Лавровий лист, перець чорний горошком і духмяний перець знову квіти кропу вже в банку зверху на огірки. Окропом заливаю аж до кінців банки. 2-3 дні і готове.і
 



#9 написав: Светочка (12 червня 2014 08:15)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 6
На ринку продають такі смачні огірки і за смаком і чомусь огірки не змінюють кольору і залишаються яскраво зеленими, як свіжі. Дома таких не виходить
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька ()
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ ()
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 90
Гостей: 83
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100