Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Все інше » Дріжджові бублики
 

Дріжджові бублики

29 квітня, 2009  |  Коментів (1)  |  Рубрика: Випічка » Все інше
 

Дріжджові бублики


50 г пресованих дріжджів або пів столової ложки сухих розвести теплим молоком, дати підійти. Замісити тісто з 2 склянок молока або води, 1 яйця, 0,5 склянки масла (маргарин, олія) 0,5 склянки цукру. Борошна, скільки візьме. Тісто повинно відставати від рук і не повинно бути дуже м'яким.Поставити тісто в тепло, щоб підійшло. Тоді його обімнути, розкатати в пласт товщиною в палець. Склянкою вирізати кружечки, серединку корком від бутилки (або щось малого діаметру). У широку каструлю з водою, що кипить, кидати бублики порціями. Тільки-но спливуть, викласти на сухе деко, змастити водою з цукром, притрусити маком і випікати бублики 20-25 хвилин. Зверніть увагу на те, щоб тісто не було м'яким і бублики не переварилися, швидко викладайте їх на деко.

Газета "Порадниця" №11 (2005)


 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Ксенічка (3 березня 2013 16:16)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 839
Смачні дріжджові бублики!!! так до молочка чи какао love
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Знак якості
  Пише ОЛЕСЯ ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ОЛЕСЯ ()
Робота з аерографом у кондитерському мистецтві
  Пише ОЛЕСЯ ()
Нагла поміч :)
  Пише ОЛЕСЯ ()
Сирний пиріг або фальшиве хачапурі
  Пише Chertenok ()
А ваші чоловіки роблять вам сюрпризи?
  Пише Полина ()
Відпочинок в Трускавці
  Пише Fargo ()
Торт "Ейфорія"
  Пише idianka ()
ХЛІБЕЦЬ
  Пише Darka ()
Наталчина кухня - 2 :), Ласкаво прошу...
  Пише Вікуня ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 81
Гостей: 68
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2017 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100