Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Пироги та пиріжки » Пиріжки з плаваючого тіста)
 

Пиріжки з плаваючого тіста)

2 липня, 2009  |  Коментів (13)  |  Рубрика: Випічка » Пироги та пиріжки
 

Пиріжки з плаваючого тіста)


500 г молока
50 г дріжджів
1 яйце
5 дес. л. олії
3 дес. л. цуку
сіль
борошно - скільки візьме, тісто повинно бути м'яким

У борошно покласти цукор, олію, сіль, яйце. В теплому молоці розвести дріжджі, відразу все замісити. Потім тісто покласти в великий пакет, зав'язати з розрахунком на те, що тісто збільшиться вдвоє. Занурити тісто в воду, в відро. Воно повинно "потонути". Коли тісто спливе (а це приблизно 30 хв), то воно готово. Викласти його на дошку, добре вимісити і розділити на 32 кульки. Потім кульки розкачати і викласти на них начинку. Може бути різна (м'ясо, капуста, сир, повидло і т. д.) Защипнути пиріжки і викласти їх на дошку (поки ліпите останні, перші вже підійдуть). Починати смажити потрібно тоді, коли всі пиріжки будуть зроблені. Першими на пательню класти ті, що були зліплені в першу чергу.

Рецепт спеціально приготований для відвідувачів сайту http://dreamfood.ua

Газета "Кухня" №39-40 (2004)

Мої коментарі: тісто дуже добре, пухкесеньке, супер! Але, воно в мене не потонуло... Так і плавало зверху, поки не збільшилось вдвоє))) Жарила з м'ясним фаршем. Однозначно буду робити ще. Ідеальне тісто для смажених пиріжків я знайшла)


Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: уляночка (2 липня 2009 18:38)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 41
Пиріжки з приколом wink я люблю щось таке не звичне wink . Ще таке не робила. А що дає та вода і якої температути? А в пакет вода не натече? і ще одне питання: а якщо в духовці пекти ті пиріжки, то будуть добрі чи це рецепт тільки для печених на олії пиріжків
 



#2 написав: Натонька (2 липня 2009 18:47)


Група: Адміністратор
Коментарів: 496
Спеціально під всі твої питання печу їх зараз ще раз, хоча ше тамті всі не поїли) Сестра попросила сосиски в тісті спекти на день народження їй, а мені це тісто так сподобалось, шо я вирішила ще раз його повторити.

Цього разу брала сухі дріжджі - піднялось не так сильно і швидко як вчора!
Вчора воно плавало зразу згори, а нині впало на саме дно! Потім вилізло догори!
Вода звичайна, набираємо в відро на день, бо воду відключають, значить вона має бути кімнатної температури!
Вода в пакет не тече, але можна взяти два на всякий випадок.
Я зараз печу в духовці, потім скажу, як вийшло wink Я думаю, вийде добре, бо то ж звичайне тісто, хіба підростає не в тому місці, де завжди smile


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#3 написав: уляночка (2 липня 2009 19:43)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 41
дякую!!! wink А скільки ти сух дріжджів брала, бо я таких не маю ? може завтра собі зроблю такі пиріжки request
 



#4 написав: Натонька (2 липня 2009 22:31)


Група: Адміністратор
Коментарів: 496
десь ложку столову з верхом. Спеклися пиріжки, непогані вийшли wink Солі дай десь теж столову ложку, бо тісто несолене в мене було до м'ясного фаршу, замало дала)


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#5 написав: Натонька (3 липня 2009 09:41)


Група: Адміністратор
Коментарів: 496
можу сказати, що все ж таки жарені кращі wink


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#6 написав: уляночка (3 липня 2009 12:58)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 41
смажені завжди смачніше wink
 



#7 написав: Olenochka (11 грудня 2009 16:36)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 60
Я цей рецепт маю вже років 9 свекрусі хтось дав але завжди пекла з цоьго тіста пиріжки тільки в духовці а на газі ще не пробувала smile яку ти начинку давала коли жарила на газі?
 



#8 написав: Натонька (12 грудня 2009 00:06)


Група: Адміністратор
Коментарів: 496
Останній раз робила з фасолі, а попередній з фаршу м'ясного.


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#9 написав: Valodia (28 січня 2010 09:41)


Група: Гості
Коментарів: 0
Супер, сьогодні попробую bully Люблю щось новеньке.
 



#10 написав: фiломена (16 червня 2012 05:52)


Група: Гості
Коментарів: 0
пер1жки клас!:)
 



#11 написав: Oksana_sx (11 вересня 2013 12:04)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 12
Натонька а фарш ти до тих пиріжків сирий давала чи просмжувала з цибулькою?
 



#12 написав: Натонька (12 вересня 2013 16:01)


Група: Адміністратор
Коментарів: 496
Йой, чотири роки пройшло вже))))) Слухай, я так собі думаю, що сирий. Хоча... Не знаю lol


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#13 написав: nastusik (27 червня 2014 14:02)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 1
Щиро вам вдячна за рецепт!!!!!!Вони дуже смачні,я робила з чорницями і з малиною!!!!Буду завжди ним користуватися!!!!!ДЯКУЮ!
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька ()
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ ()
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 29
Гостей: 18
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100