Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Торти та тістечка » Торт "П'яна вишня"
 

Торт "П'яна вишня"

13 грудня, 2008  |  Коментів (8)  |  Рубрика: Випічка » Торти та тістечка
 

Торт "П'яна вишня"

Для тіста:
5 яєць
2 ст. цукру
2-3 ст. л. сметани
2 ст. л. какао
1,5 ч. л. соди, гашеної оцтом
2 ст. муки

Для крему:
1,5 ст. молока
2 ст. цукру
450 г вершкового масла
300 г вишень, настояних на горілці

Для прикраси:
2 плитки чорного шоколаду

Тісто. Збити 5 білків з цукром.
Додати жовтки, сметану, какао, соду і муку. Все ретельно перемішати, випекти 2 коржі і охолодити.

З одного коржа вийняти середину, залишивши лише тонкі стінки.

Другий корж розрізати уподовж на 2 коржі. Один корж відкласти а інший разом з м'якоттю з першого коржа дрібно порізати.

Крем. Молоко і цукор розігріти на слабкому вогні, поки не розчиниться цукор до світло-коричневого кольору. Масло збити і тонкою цівкою влити в нього охолоджене молоко. Крем розділити на три частини.

У 2/3 крему додати крихту з коржів, вишні перемішати і наповнити порожній корж.

Потім прикрити половинкою коржа, що залишилася, і змастити торт кремом, що залишився.

Одну плитку шоколаду потерти і обсипати торт, а другу розтопити на водяній бані і полити торт.

Мої коментарі: пекла лише один корж зі всього тіста. Кремом зверху не змащувала, лише розтопленим шоколадом.

Журнал "Люблю готовить" №12 (2008)


Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 



#1 написав: marinka (9 березня 2010 00:17)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 236
Теж такий готую smile Смачнюча вишня! love
 



#2 написав: Марусенька (18 червня 2011 12:42)


Група: Гості
Коментарів: 0
А можна до цього торту взяти консервовані вишні та настояти їх на горілці?
 



#3 написав: Натонька (20 червня 2011 13:28)


Група: Адміністратор
Коментарів: 500
Марусенька,
можна


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#4 написав: лесик-лисик (8 листопада 2011 21:06)


Група: Кондитер
Коментарів: 49
я такий також пекла і вишні настоювала на спирті всім домашнім він дуже сподобався особливо начинка
 



#5 написав: Pito4ka (11 березня 2012 11:13)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 14
Робила нещодавно - смакота неймовірна!!!! Використовувала саме консервовані вишні


--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
 



#6 написав: oksana d (13 листопада 2013 20:16)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 304
Дуже смачно!

 



#7 написав: Krasotinka (25 травня 2015 22:05)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 110
Пекла і я цю " П'яну вишню" але у вигляді пляцка!Смачно,дякую за рецепт,особливо за крем на молочному сиропі,буду й надалі ним користуватися!
 



#8 написав: Наталюня (15 жовтня 2015 10:00)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 88
Смачненький пляцок!
Дякую за рецепт!
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Вафельниця
  Пише Cherevichok ()
Салат "Веснянка"
  Пише oksana d ()
В'язання гачком (крючком)
  Пише Романна ()
Щоб в будинку було тепло
  Пише ОЛЕСЯ ()
Жіночі роздуми...
  Пише Darka ()
Твори добро-2
  Пише Darka ()
Таблиця множення
  Пише ОЛЕСЯ ()
Скарги, пропозиції...
  Пише Натонька ()
Дитячі хвороби і лікування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Миколайчики (свято наближається)
  Пише Натонька ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 26
Гостей: 11
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2016 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100