Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Все інше » Ватрушки
 

Ватрушки

16 жовтня, 2008  |  Коментів (0)  |  Рубрика: Випічка » Все інше
 

Ватрушки


Для 10 ватрушок вагою по 70 - 80 г
Звичайне безопарне дріжджове тісто з двох стаканів муки
начинка з сиру
1 яйце для змащування

Тісто розкатати в джгут, розрізати його на 10 рівних шматочків, підкатати їх в кульки і покласти на змащене маслом деко на відстані 5 см один від одного.

Ватрушки


Після невеликої розстойки насипати 2 ложки цукру в серветочку, перев'язати її у вигляді вузлика, зробити цим вузликом, або денцем стакана, або товкачем в тісті, що піднялося, поглиблення, потім обмазати краї яйцем, а в поглиблення ложечкою покласти сирну начинку.

Ватрушки


Після 20 - 25-хвилинної розстойки і 15 - 20-хвилинної випічки при температурі 220 - 240 градусів ватрушки готові.

Книга "Домашнее приготовление" Р.П. Кенгис (1965 г)


Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Пляцок "Очі цариці"
  Пише Natalyadiva (Сьогодні, 17:47)
привітання для дитини
  Пише IgorMorales (Учора, 11:15)
Що подарувати на день народження?
  Пише IgorMorales (Учора, 11:12)
Паштет з сала і м"яса (від Ірця)
  Пише IgorMorales (Учора, 11:06)
Тут ми спілкуємось)
  Пише Darka ()
Знак якості
  Пише Katys_Cakes ()
Відпочинок з дітками. Що брати і як їхати
  Пише ОЛЕСЯ ()
Торт "Ейфорія"
  Пише idianka ()
Шацькі озера
  Пише tride ()
Поради
  Пише GalyaEV ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 53
Гостей: 35
Користувачі: boxaccori, maija23, Іванка, Samkuhpoife
 
 
  © 2009-2017 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100