Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Все інше » Ватрушки
 

Ватрушки

16 жовтня, 2008  |  Коментів (0)  |  Рубрика: Випічка » Все інше
 

Ватрушки


Для 10 ватрушок вагою по 70 - 80 г
Звичайне безопарне дріжджове тісто з двох стаканів муки
начинка з сиру
1 яйце для змащування

Тісто розкатати в джгут, розрізати його на 10 рівних шматочків, підкатати їх в кульки і покласти на змащене маслом деко на відстані 5 см один від одного.

Ватрушки


Після невеликої розстойки насипати 2 ложки цукру в серветочку, перев'язати її у вигляді вузлика, зробити цим вузликом, або денцем стакана, або товкачем в тісті, що піднялося, поглиблення, потім обмазати краї яйцем, а в поглиблення ложечкою покласти сирну начинку.

Ватрушки


Після 20 - 25-хвилинної розстойки і 15 - 20-хвилинної випічки при температурі 220 - 240 градусів ватрушки готові.

Книга "Домашнее приготовление" Р.П. Кенгис (1965 г)


Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Колядки на Дрімфуді
 
Нове на форумі
 
Вишивка
  Пише Darka (Сьогодні, 00:24)
Барахолка
  Пише Валя (Учора, 13:34)
Задумаймось...
  Пише Ксенічка ()
"Гормон щастя" або життя без депресії.
  Пише Ксенічка ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Barbara ()
Коментарі через фейсбук
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дитячі забави
  Пише ОЛЕСЯ ()
Секрети наших бабусь.... або як без хімії.
  Пише ОЛЕСЯ ()
Економимо сімейний бюджет
  Пише ОЛЕСЯ ()
Вірші про тата
  Пише ОЛЕСЯ ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 58
Гостей: 36
Користувачі: zuExcaws, RoseBeautys, butetsjazy, crRuispuh, tevyproobre, iiVoffgoxy, fpEmisarax, Рімма
 
 
  © 2009-2016 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100