Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Все інше » Ватрушки
 

Ватрушки

16 жовтня, 2008  |  Коментів (0)  |  Рубрика: Випічка » Все інше
 

Ватрушки


Для 10 ватрушок вагою по 70 - 80 г
Звичайне безопарне дріжджове тісто з двох стаканів муки
начинка з сиру
1 яйце для змащування

Тісто розкатати в джгут, розрізати його на 10 рівних шматочків, підкатати їх в кульки і покласти на змащене маслом деко на відстані 5 см один від одного.

Ватрушки


Після невеликої розстойки насипати 2 ложки цукру в серветочку, перев'язати її у вигляді вузлика, зробити цим вузликом, або денцем стакана, або товкачем в тісті, що піднялося, поглиблення, потім обмазати краї яйцем, а в поглиблення ложечкою покласти сирну начинку.

Ватрушки


Після 20 - 25-хвилинної розстойки і 15 - 20-хвилинної випічки при температурі 220 - 240 градусів ватрушки готові.

Книга "Домашнее приготовление" Р.П. Кенгис (1965 г)


Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Жіночі роздуми...
  Пише Darka (Сьогодні, 02:32)
Твори добро-2
  Пише Darka (Учора, 23:58)
Вафельниця
  Пише ОЛЕСЯ ()
Таблиця множення
  Пише ОЛЕСЯ ()
Скарги, пропозиції...
  Пише Натонька ()
Дитячі хвороби і лікування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Миколайчики (свято наближається)
  Пише Натонька ()
В гостях у Оксани - 3
  Пише oksana d ()
Таргани, мурашки, комарі - комашки шкідники
  Пише Тереза ()
Що в нас нині на столі - 7
  Пише ОЛЕСЯ ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 18
Гостей: 10
Користувачі: ArtOfBeautyWal
 
 
  © 2009-2016 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100