Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Страви з субпродуктів » Крученики з печінки
 

Крученики з печінки

30 липня, 2008  |  Коментів (1)  |  Рубрика: Страви з субпродуктів
 

Крученики з печінки


На 300 г печінки говяжої:
20 г шпика
2 цибулини
2 яйця
3 ст. л. панірувальних сухарів
рослинна олія
сіль, перець

Печінку нарізають пластинками, злегка відбивають, на серединку кожної пластинки кладуть начинку, згортають, обкачують в збитому яйці і сухарях і смажать на рослинній олії.
Приготування начинки: шпик, нарізанний кубиками, обсмажують разом з дрібно нарізаною цибулею, додають круто зварені, дрібно нарізані яйця, солять.

Книга "Сучасна Українська кухня" (1979 р)


Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Іванка (30 березня 2012 17:16)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 139
Щось новеньке. Оригінальна страва!
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ ()
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Подорож потягом
  Пише ОЛЕСЯ ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 18
Гостей: 7
Користувачі: MonrealFremi
 
 
  © 2009-2020 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100 Rambler\'s Top100