Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Страви з субпродуктів » Крученики з печінки
 

Крученики з печінки

30 липня, 2008  |  Коментів (1)  |  Рубрика: Страви з субпродуктів
 

Крученики з печінки


На 300 г печінки говяжої:
20 г шпика
2 цибулини
2 яйця
3 ст. л. панірувальних сухарів
рослинна олія
сіль, перець

Печінку нарізають пластинками, злегка відбивають, на серединку кожної пластинки кладуть начинку, згортають, обкачують в збитому яйці і сухарях і смажать на рослинній олії.
Приготування начинки: шпик, нарізанний кубиками, обсмажують разом з дрібно нарізаною цибулею, додають круто зварені, дрібно нарізані яйця, солять.

Книга "Сучасна Українська кухня" (1979 р)


Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Іванка (30 березня 2012 17:16)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 139
Щось новеньке. Оригінальна страва!
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька ()
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ ()
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 50
Гостей: 46
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100