0,5 кг свинної або говяжої печінки
5 яєць
0,5 ст. муки
0,5 ст. молока
сіль за смаком
Для начинки:
1 плавлений сирок
2 варених яйця
майонез
часник
морква по-корейськи
Печінку пропустити через м'ясорубку, додати яйця, муку, сіль, молоко і добре вимішати. Випекти тонкі млинчики на маленькій сковорідці на рослинній олії.
Для начинки плавлений сирок, яйцяі часник, натерти на дрібній терці, посолити, заправити майонезом. Змастити млинчик начинкою, на край покласти моркву по-корейськи і скрутити рулетиком.
Рулетики можна робити з різною начинкою, і подавати можна по-різному. Можна укласти гіркою і полити майонезом, а можна і порізати шматочками (щоб побільше виглядало
)
Журнал "Люблю готовить" №3 (2007)