Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Інше » Крем сметанний з морозивом
 

Крем сметанний з морозивом

2 травня, 2017  |  Коментів (11)  |  Рубрика: Інше, Десерти без випічки, Креми
 

Крем сметанний з морозивом

400 мл сметани (15 %)
2 пачки морозива в порошку (по 60 г кожна пачка)

Беремо магазинну сметану і кладемо на 15 хв у морозильну камеру.
Сметана повинна бути дуже холодна, але стежте, щоб не підмерзла.
У охолоджену сметану засипаємо порошок для морозива і збиваємо 5 хв.

Крем сметанний з морозивом



Крем смачний.

Крем сметанний з морозивом

P.S. Чим більше процентів сметана тим густіше крем.

Джерело: Рецепт крему від Наталі Шевчук

 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Іванка (4 травня 2017 10:30)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 139
Роблю схожий крем тільки з молоком.А що за коржі?дуже гарні на вигляд.
 



#2 написав: ОЛЕСЯ (4 травня 2017 22:52)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 402
Цитата: Іванка
Роблю схожий крем тільки з молоком.А що за коржі?дуже гарні на вигляд.


Коржі кукурудзяно-гарбузові


--------------------
 



#3 написав: DavidJaite (5 травня 2017 18:31)


Група: Гості
Коментарів: 0
ці коржі дуже смачні. Дякую Олесі за рецепт. Печу часто. Але кремом не догадалася перекласти. А рецепт крему цікавий. Спробую обовязково.
 



#4 написав: ОЛЕСЯ (6 травня 2017 01:53)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 402
Цитата: Балакуня
коржі дуже смачні. Дякую Олесі за рецепт. Печу часто. Але кремом не догадалася перекласти. А рецепт крему цікавий. Спробую обовязково.


Балакуня, якщо печете ці коржі http://dreamfood.ua/2450-garbuzovo-kukurudzyaniy-keks.html пропоную білки відділити від жовтків і окремо взбити до стійких піків . потім у два заходи введіть у основну суміш. Консистенція супер


--------------------
 



#5 написав: DavidJaite (9 травня 2017 13:56)


Група: Гості
Коментарів: 0
ОЛЕСЯ,
дякую Вам, обовязково так зроблю. Але ваш торт, що на фото на дві порції, чи на одну? Такий високий виглядає
 



#6 написав: ОЛЕСЯ (10 травня 2017 00:56)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 402
Цитата: Балакуня
ОЛЕСЯ,
дякую Вам, обовязково так зроблю. Але ваш торт, що на фото на дві порції, чи на одну? Такий високий виглядає


Там одна порція. До речі розпушувач для випічки використовую той, що готувала самостійно)


--------------------
 



#7 написав: Іванка (15 травня 2017 16:45)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 139
Спробувала цей крем і скажу, що це дійсно смачно. Пляцок Капучіно
 



#8 написав: ОЛЕСЯ (17 травня 2017 01:09)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 402
Цитата: Іванка
Спробувала цей крем і скажу, що це дійсно смачно.

Іванка, дякую, що спробувала.
А яку сметану ти використовувала?


--------------------
 



#9 написав: Іванка (17 травня 2017 11:18)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 139
ОЛЕСЯ,
Я брала домашню сметану.
 



#10 написав: Даша Осадчук (23 травня 2017 22:37)


Група: Гості
Коментарів: 0
Дякую за рецепт
 



#11 написав: ОЛЕСЯ (24 травня 2017 09:14)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 402
Цитата: Даша Осадчук
Дякую за рецепт

Смакуйте.


--------------------
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Знак якості
  Пише ОЛЕСЯ ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ОЛЕСЯ ()
Робота з аерографом у кондитерському мистецтві
  Пише ОЛЕСЯ ()
Нагла поміч :)
  Пише ОЛЕСЯ ()
Сирний пиріг або фальшиве хачапурі
  Пише Chertenok ()
А ваші чоловіки роблять вам сюрпризи?
  Пише Полина ()
Відпочинок в Трускавці
  Пише Fargo ()
Торт "Ейфорія"
  Пише idianka ()
ХЛІБЕЦЬ
  Пише Darka ()
Наталчина кухня - 2 :), Ласкаво прошу...
  Пише Вікуня ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 38
Гостей: 25
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2017 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100