Для бісквіта беремо 4 яйця, 120 г цукру і 120 г борошна.
Спочатку збиваємо жовтки з цукром (дві третини) в тянучий світлий крем. Збиваємо білки до міцних піків і добавляємо цукор, що залишився, збиваємо до плотності добряче. І змішуємо білки з жовтками. Додаємо просіяне борошно. Перемішуємо рухами знизу вверх від краю до центру.Викладаємо тісто в змащену маслом і посипану борошном форму, розрівнюємо.
Випікаємо при 200С близько 25-30 хвилин, готовність перевірити сірником, встромивши його в центр пирога. Він повинен залишитись сухим.
Відставляємо бісквіт остигнути і відстоятись 8-10 годин.
Готуємо сметанний крем: 250г сметани, 50г цукрової пудри, серцевину ванільного стручка, перемішуємо і відставляємо ненадовго.
З бісквіта зрізаємо верхню кірочку.
Виймаємо м'якушку, щоб получилась корзинка і добавляємо до сметани. Перемішуємо.
Наповнюємо корзинку крихтами в сметані, зверху кладемо ягоди. Смачно, якщо добавити ще підсмажених горішків.
За рецепт дуже вдячна Чадейці