|
яйця- 3 шт. цукор - 200 г масло - 150 г мука - 150 г сметана - 150 г розпушувач -0.5 ч.л. абрикоси - 5-6 шт.
Приготування:
Яйця збиваємо з цукром,додаємо масло,збиваємо. Потім додаємо сметану,і муку з розпушувачем,все це гарно збиваємо. Ріжемо абрикоси на 4. Форму застелюю пергаментом(але пергамент змастіть олією або маргарином,щоб не прилипло до пергаменту при випічці). Виливаємо у форму наше тісто,зверху розкладаю абрикоси . Кладемо наш пиріг в розігріту духовку випікати на 30-35 хв. при 200 градусів. Виймаємо з духовки.Чекаємо щоб охолонув і подаємо. Смачного!
Джерело: власний рецепт
|
|