Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Хліб » Селянські коржі від Джеймі Олівера
 

Селянські коржі від Джеймі Олівера

5 вересня, 2016  |  Коментів (8)  |  Рубрика: Випічка » Хліб
 

Селянські коржі від Джеймі Олівера

250 г борошна
250 мл натурального йогурта
сіль до смаку
1 ч. л. розпушувача

Борошно просіяти з розпушувачем в глибоку миску, додати йогурт та сіль. Замісити тісто.
Борошно просіяти на робочу поверхню, викласти тісто та замісити так, щоб не липло до рук, але при цьому залишалось ніжним.
Тісто розділити на частини і скатати невеликі ковбаски, кожну з яких розділити на 6 рівних частин. Зробити невеликі коржики, діаметром 7-8 см, надрізати ножем.
Сковорідку нагріти. Коржики пекти на сухій сковорідці по 2 хвилини з кожної сторони до готовності. При випіканні коржик стає пухким, рум'яним та ніжним. Виходить 12 штук.

Джерело: Рецепт Джеймі Олівера

 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Магда (5 вересня 2016 20:34)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 71
Це дуже смачно! В нас це називається "коржі" :) колись, в совєтскому моєму дитинстві, коли до зарплати не вистачало грошей, то мама завжди пекла такі коржі, тільки звичайно, на кислому молоці. Вони виходять пухкі, і якось по-особливому пахнуть. Вже двічі за сьогодні мені згадалося дитинство: я йшла сьогодні з роботи, і думала, що в мене було щасливе дитинство, і це тільки завдяки моїм батькам. А тут побачила ці коржі і знову нахлинуло...


--------------------
Дрібниць не буває
 



#2 написав: Натонька (5 вересня 2016 21:49)


Група: Адміністратор
Коментарів: 492
Магда, певно треба переіментувати на коржі, це я перекладала і не знала яке слово підібрати, бо то були лєпьошки))) Дякую, що поділилась з нами своїми спогадами... це завжди так тепло і затишно, згадувати своє дитинство..


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#3 написав: Darka (5 вересня 2016 22:39)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 677
І у мене вдома пекли такі коржі,коли хліба небуло. У нас називали їх паланицями. Вже захотілось і собі спечи.


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



#4 написав: Julchen (5 вересня 2016 23:21)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 1
А в нас таку смакоту називають ’книшами’ :)
 



#5 написав: Оксанка_Б (18 вересня 2016 15:07)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 13
Смачні получились!
Лише мені за вказаний час не встигли пропектися, то я ще їх в духовці допікала)
 



#6 написав: Ксенічка (6 жовтня 2016 22:33)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 839
Супер смакота!! love Люблю!! belay
"Ощипкові смаколики свекрушиного пригощання") tongue в мене вона їх давненько готує і завше "розлітаються" на ура як дітвора в гості поприбігає)) lol
 



#7 написав: ОЛЕСЯ (6 жовтня 2016 22:44)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 401
Зацікавив рецепт.
Натонько, а якщо пекти в духовці, то скільки хвилин?


--------------------
 



#8 написав: Натонька (8 жовтня 2016 19:48)


Група: Адміністратор
Коментарів: 492
ОЛЕСЯ,
Не знаю, треба пробувати :)


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Знак якості
  Пише ОЛЕСЯ ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ОЛЕСЯ ()
Робота з аерографом у кондитерському мистецтві
  Пише ОЛЕСЯ ()
Нагла поміч :)
  Пише ОЛЕСЯ ()
Сирний пиріг або фальшиве хачапурі
  Пише Chertenok ()
А ваші чоловіки роблять вам сюрпризи?
  Пише Полина ()
Відпочинок в Трускавці
  Пише Fargo ()
Торт "Ейфорія"
  Пише idianka ()
ХЛІБЕЦЬ
  Пише Darka ()
Наталчина кухня - 2 :), Ласкаво прошу...
  Пише Вікуня ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 65
Гостей: 56
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2017 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100