Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Кекси та рулети » Базовий рецепт капкейків
 

Базовий рецепт капкейків

6 серпня, 2016  |  Коментів (5)  |  Рубрика: Випічка » Кекси та рулети
 

Базовий рецепт капкейків

100 г вершкового масла кімнатної температури
100 г цукру
2 яйця
1 ч. л. ванільного цукру (або екстракта)
100 г просіяного борошна
1 ч. л. розпушувача
75 г жирних вершків (33-35%)

Для крема:

100 г вершкового масла кімнатної температури
120 г цукрової пудри
80 г вершкового сиру
½ ч. л. ванільного екстракту
пару капель гелевого барвника

Масло кімнатної температури збиваємо з цукром впродовж декількох хвилин (залежить від вашого міксера) до тих пір, поки цукор максимально не розтвориться.
По одному додаємо два яйця і ванільний цукор. Добре збиваємо.
Борошно просіюємо з розпушувачем і додаємо в тісто. Перемішуємо.
Додаємо вершки, перемішуємо ще раз і готове тісто викладаємо в форму для кексів. Для зручності в форму викладаємо паперові капсули, а тісто в них кладемо на 2/3 форми.
Ставимо основу для капкейків в розігріту до 180С духовку на 20-25 хвилин і печемо до готовності. Готовність перевіряємо дерев'яною шпажкою або зубочисткою. Готовим капкейкам потрібно повністю охолонути, перш ніж прикрашати їх кремом.

Приготування крему:

Масло збиваємо на великій швидкості міксера декілька хвилин. За цей час масло повинне стати світліше та пухкіше.
Пудру добре просіюємо та додаємо її до масла. Збиваємо 3-4 хвилини на максимальній швидкості міксера. Чим довше будете збивати пудру с маслом, тим світліший буде ваш крем. Дуже важливо не спішити, щоб крем не був жовтуватого відтінку.
Додаємо ванільний екстракт і вершковий сир та ще раз збиваємо, але в цей раз вже не так довго. Тільки до момента, як сир добре перемішався.
Крем готовий. Тепер його потрібно перекласти в кондитерський мішок з насадкою та прикрасити капкейки.

P.S. В тісто можна можна додавати лимонну цедру, шоколадні крапельки, горіхи чи чорниці. Можна експериментувати.
Я начинила їх чорницями та використовувала сир "Філадельфія"
Вихід 8 штук.

Джерело: Рецепт від marybakery

 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Julchen (6 серпня 2016 16:55)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 1
Виглядає дуже смачно! І записник знайомий ;)
 



#2 написав: Darka (6 серпня 2016 22:20)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 677
love Надзвичайно красиво,дуже мені такі маленькі капкейки подобаються. Однозначно в записник m05108


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



#3 написав: Тереза (8 серпня 2016 14:07)


Група: Кондитер
Коментарів: 626
Смакота! І неперевершене фото!
 



#4 написав: ОЛЕСЯ (9 серпня 2016 02:57)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 402
Люблю такі рецепти. Особливо випічку з чорницею


--------------------
 



#5 написав: Pygovo4ka (10 серпня 2016 19:24)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 49
які апетитні капкейки! треба спробувати.
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Знак якості
  Пише ОЛЕСЯ ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ОЛЕСЯ ()
Робота з аерографом у кондитерському мистецтві
  Пише ОЛЕСЯ ()
Нагла поміч :)
  Пише ОЛЕСЯ ()
Сирний пиріг або фальшиве хачапурі
  Пише Chertenok ()
А ваші чоловіки роблять вам сюрпризи?
  Пише Полина ()
Відпочинок в Трускавці
  Пише Fargo ()
Торт "Ейфорія"
  Пише idianka ()
ХЛІБЕЦЬ
  Пише Darka ()
Наталчина кухня - 2 :), Ласкаво прошу...
  Пише Вікуня ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 40
Гостей: 24
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2017 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100