Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Кекси та рулети » Базовий рецепт капкейків
 

Базовий рецепт капкейків

6 серпня, 2016  |  Коментів (5)  |  Рубрика: Випічка » Кекси та рулети
 

Базовий рецепт капкейків

100 г вершкового масла кімнатної температури
100 г цукру
2 яйця
1 ч. л. ванільного цукру (або екстракта)
100 г просіяного борошна
1 ч. л. розпушувача
75 г жирних вершків (33-35%)

Для крема:

100 г вершкового масла кімнатної температури
120 г цукрової пудри
80 г вершкового сиру
½ ч. л. ванільного екстракту
пару капель гелевого барвника

Масло кімнатної температури збиваємо з цукром впродовж декількох хвилин (залежить від вашого міксера) до тих пір, поки цукор максимально не розтвориться.
По одному додаємо два яйця і ванільний цукор. Добре збиваємо.
Борошно просіюємо з розпушувачем і додаємо в тісто. Перемішуємо.
Додаємо вершки, перемішуємо ще раз і готове тісто викладаємо в форму для кексів. Для зручності в форму викладаємо паперові капсули, а тісто в них кладемо на 2/3 форми.
Ставимо основу для капкейків в розігріту до 180С духовку на 20-25 хвилин і печемо до готовності. Готовність перевіряємо дерев'яною шпажкою або зубочисткою. Готовим капкейкам потрібно повністю охолонути, перш ніж прикрашати їх кремом.

Приготування крему:

Масло збиваємо на великій швидкості міксера декілька хвилин. За цей час масло повинне стати світліше та пухкіше.
Пудру добре просіюємо та додаємо її до масла. Збиваємо 3-4 хвилини на максимальній швидкості міксера. Чим довше будете збивати пудру с маслом, тим світліший буде ваш крем. Дуже важливо не спішити, щоб крем не був жовтуватого відтінку.
Додаємо ванільний екстракт і вершковий сир та ще раз збиваємо, але в цей раз вже не так довго. Тільки до момента, як сир добре перемішався.
Крем готовий. Тепер його потрібно перекласти в кондитерський мішок з насадкою та прикрасити капкейки.

P.S. В тісто можна можна додавати лимонну цедру, шоколадні крапельки, горіхи чи чорниці. Можна експериментувати.
Я начинила їх чорницями та використовувала сир "Філадельфія"
Вихід 8 штук.

Джерело: Рецепт від marybakery

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Julchen (6 серпня 2016 16:55)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 11
Виглядає дуже смачно! І записник знайомий ;)
 



#2 написав: Darka (6 серпня 2016 22:20)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 731
love Надзвичайно красиво,дуже мені такі маленькі капкейки подобаються. Однозначно в записник m05108


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



#3 написав: Тереза (8 серпня 2016 14:07)


Група: Кондитер
Коментарів: 651
Смакота! І неперевершене фото!
 



#4 написав: ОЛЕСЯ (9 серпня 2016 02:57)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 465
Люблю такі рецепти. Особливо випічку з чорницею


--------------------
 



#5 написав: Pygovo4ka (10 серпня 2016 19:24)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 59
які апетитні капкейки! треба спробувати.
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Пропозиція для кондитерів на дому
  Пише rullan (Сьогодні, 03:23)
Сирник "Асорті"
  Пише Оксанка_Б (Учора, 20:36)
А ваші чоловіки роблять вам сюрпризи?
  Пише Rahaneka (Учора, 12:50)
Жіноча мода
  Пише KsunkaKsu (Учора, 12:44)
Універсальний подарунок
  Пише Натонька ()
Паштет з сала і м"яса (від Ірця)
  Пише Darka ()
Полімерна глина
  Пише ОЛЕСЯ ()
Капкейки
  Пише Umari ()
Трошки мистецтва
  Пише Umari ()
Форми для пасок та ягнят
  Пише Umari ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 88
Гостей: 55
Користувачі: bvsxxklpebi, izlwxkgkbus, jwnwyddjqgi, ScottySD, Geraldmab, vmyxfkyzyf, jyiwzkgdkyy, lvtzweullfe, herewobaged61
 
 
  © 2009-2017 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100