Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Кекси та рулети » Капкейки з яблуками в карамелі
 

Капкейки з яблуками в карамелі

13 грудня, 2014  |  Коментів (10)  |  Рубрика: Випічка » Кекси та рулети
 

Капкейки з яблуками в карамелі

85 г вершкового масла (кімнатної температури)
150 г цукру
2 яйця
1 ч. л. ванільного цукру
150 г борошна
1 ч. л. розпушувача
120 г молока
щіпка солі

Для крему (залежно від розміру шапочок):
300 г (або 200 г) вершкового сиру
200 г (або 130 г) масла вершкового
80 г (або 50 г) цукрової пудри

Для начинки:
2 яблука (кисло-солодкі) середнього розміру
1-2 ч. л. кориці
150 г цукру
170 г (33% жирності) вершків
30 г вершкового масла
щіпка солі

Для початку приготуємо карамель. Поставимо маленьку каструльку з цукром на повільний вогонь. Помішуючи, розтопимо цукор. Іншу каструльку з вершками на вогонь і доведемо майже до кіпенія. Як тільки цукор повністю розтопився (стежте, щоб не згорів), знімемо його з вогню і додамо масло і сіль, ретельно перемішаєм.В кілька підходів вливаємо гарячі вершки, добре перемішуючи. Знову ставимо каструльку на вогонь (повільний) і помішуючи тримайте її на вогні приблизно 6-8 хвилин.
Готову карамель переливаємо в мисочку і охолоджуємо при кімнатній температурі, накривши харчовою плівкою, пакетом "до тіла", щоб не утворилася скоринка на поверхні.
Далі займемося тістом. Просіваємо борошно з сіллю і розпушувачем. В іншій мисці добре збиваємо цукор і ванільний цукор з розм'якшеним маслом. По одному додаємо яйця, збиваючи після кожного. Далі - половину сухих інгредієнтів, потім молоко, потім решту сухої суміші.
Готове тісто розкладаємо по формах і випікаємо 20-25 хвилин при 180 градусах. Має вийти 12 штук.
Поки печуться капкейки, ми очистимо і поріжемо кубиками яблука. Розігріваєм на сковороді одну столову ложку нашої карамелі. Добавим яблука з корицею і карамелізуєм їх пару хвилин до м'якості. Перекладемо в миску, остудити і після повного охолодження змішаємо з рештою карамелю.
Приготовимо крем. Для цього розм'якшене масло збиваємо міксером кілька хвилин, поки воно не посвітлішає. Додаємо цукрову пудру і вершковий сир і збиваємо до однорідності. Перемішуємо ложкою до гладкості. Готові капкейки повністю охолоджуємо і за допомогою тонкого гострого ножа вирізаємо їх сердцевинки. Заповняєм капкейки начинкою і закриваємо кришечкою. Перекладаєм крем в кондитерський мішок і прикрашаємо капкейки білими шапочками. Оформляємо за бажанням. Можна присипати кожен капкейк корицею. Відправляємо капкейки в холодильник на годину.
Смачного!
Капкейки з яблуками в карамелі

P.S. Неперевершені капкейки!!

Джерело: Рецепт з сайту icook.gastronom.ru

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Магда (13 грудня 2014 17:00)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 71
Я ж не люблю яблука. А тут аж слиною зайшлася! Так би і з'їла пару штучок!


--------------------
Дрібниць не буває
 



#2 написав: Тереза (13 грудня 2014 19:26)


Група: Кондитер
Коментарів: 626
Це просто-бомба!!!Смакота!!! tongue
 



#3 написав: Klybnichka (13 грудня 2014 19:29)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 6
Вауууу!!! Яка смакота і красота! Супер, Лілу! winked
 



#4 написав: LiLu (13 грудня 2014 19:48)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 147
Цитата: Магда
Так би і з'їла пару штучок!


Пригощайтесь! smile

Цитата: Тереза
Це просто-бомба!!!Смакота!!!


Я навіть позволила собі зїсти одненького в обід. Скажу вам що дуже і дуже смачнезні капкейчики. Карамель з яблуками шикарно там пасують!

Цитата: Klybnichka
Яка смакота і красота! Супер, Лілу!


Я стараюсь! no


--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей!
 



#5 написав: Darka (14 грудня 2014 00:02)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 677
Яка красота love


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



#6 написав: ксюня (14 грудня 2014 18:46)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 110
Бомбезні кексики winked .Красота і смакота tongue .
 



#7 написав: Натонька (9 жовтня 2015 10:38)


Група: Адміністратор
Коментарів: 496
Капкейки, але тут крем інший, масляний з карамеллю.


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#8 написав: Наталюня (6 грудня 2015 18:33)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 88
А якої консистенції має бути тісто для цих капкейків??? В мене було досить рідке, я вирішила ще трошки борошна підсипати і мабуть даремно це зробила - їстивні вийшли, але не такі пухкі-пухкенькі як на фото вище...
 



#9 написав: LiLu (12 грудня 2015 19:30)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 147
Цитата: Наталюня
А якої консистенції має бути тісто для цих капкейків???

Рідкувате.


--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей!
 



#10 написав: Наталюня (13 грудня 2015 09:42)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 88
дякую, Lilu, буду знати!
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька ()
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ ()
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 21
Гостей: 18
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100