Масло кімнатної температури збиваємо, додаємо цукор і збиваємо усе на великій швидкості до легкої повітряної консистенції .
Додати яйця по одному за раз, збиваючи кілька хвилин після кожного додавання. Додати ванільну есенцію.
У окремій мисці змішати борошно, розпушувач, сіль.
На низькій швидкості, по черзі додати суміш муки і молока у три заходи. Гарно вимішати лопаткою.
Розігріти духовку до 170 - 180 С°.
У форму для кексів кладемо паперові капсули.
Рівномірно заповнити тістом підготовані фори / більше 1/2 частини/, випікати протягом 17-20 хв.
Готовність перевіряємо зубочисткою, щоб тісто не прилипало.
* Ванільну есенсію можна приготувати самостійно. Рецепт
тут