Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Пляцки (випічка Західної України) » Шоколадно-вишневий пиріг
 

Шоколадно-вишневий пиріг

21 липня, 2016  |  Коментів (3)  |  Рубрика: Випічка » Пляцки (випічка Західної України)
 

Шоколадно-вишневий пиріг

120 г вершкового-рослинної суміші
250 г цукру
180 г борошна
50 грам какао
100 г чорного шоколаду
2 ч.л. розпушувача
2шт. яйця
Цедра 1-го лимона
Щіпка солі
120 мл молока
1 л вишень у власному соку
100 г цукрової пудри

Вишні відкинути на друшляк, щоб стікали, якщо свіжі (600 г), то видалити кісточки.
Вершково-рослинну суміш розтерти з цукром та цедрою. Додати молоко і яйця, все разом збити.
Борошно, какао і розпушувач змішати в окремому посуді. Додати до розтертої з цукром і цедрою рослинно-вершкової суміші і добре збити все разом. Шоколад дрібно посікти та додати до тіста. Все разом перемішати.
Дно форми для випікання (у мене 27х18) застелити пергаментом та викласти тісто. Розрівняти по дну тісто та викласти рядами вишні, занурюючи їх на 2/3 в тісто.

Шоколадно-вишневий пиріг


Поставити пиріг до розігрітої до 170 градусів духовки та пекти 40-50 хвилин. Готовність перевірити дерев'янною шпажкою або зубочисткою, яка має бути сухою.
Дістати пиріг з духовки й залишити охолонути. Охолоджений пиріг посипати цукровою пудрою.
Він дуже смачний і холодний, і трішки теплий з кулькою морозива!

Джерело: з сайту http://picantecooking.com/ua з моїми не значними змінами

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Darka (23 липня 2016 19:59)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 731
Кася, пиріг чудовий.Шоколад і вишні вдале поєднання. Рецепт забрала в записник,при нагоді спечу. Зараз немаю духовки то нічого не печу bully ,тай жара у нас + 45 , +50. angry


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



#2 написав: ОЛЕСЯ (24 липня 2016 00:06)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 465
Цитата: Darka
Зараз немаю духовки то нічого не печу ,тай жара у нас + 45 , +50.


Я рятуюся приготуванням випічки у мультиварці


--------------------
 



#3 написав: Pygovo4ka (1 серпня 2016 12:26)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 59
який цікавий рецепт. теж взяла до записника, як трохи спаде жара, спечу його. шкода що мультиварки нема.....
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Пропозиція для кондитерів на дому
  Пише rullan (Сьогодні, 03:23)
Сирник "Асорті"
  Пише Оксанка_Б (Учора, 20:36)
А ваші чоловіки роблять вам сюрпризи?
  Пише Rahaneka (Учора, 12:50)
Жіноча мода
  Пише KsunkaKsu (Учора, 12:44)
Універсальний подарунок
  Пише Натонька ()
Паштет з сала і м"яса (від Ірця)
  Пише Darka ()
Полімерна глина
  Пише ОЛЕСЯ ()
Капкейки
  Пише Umari ()
Трошки мистецтва
  Пише Umari ()
Форми для пасок та ягнят
  Пише Umari ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 85
Гостей: 52
Користувачі: bvsxxklpebi, izlwxkgkbus, jwnwyddjqgi, ScottySD, Geraldmab, vmyxfkyzyf, jyiwzkgdkyy, lvtzweullfe, herewobaged61
 
 
  © 2009-2017 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100