Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Пляцок з трюфельним кремом та чорносливом
 

Пляцок з трюфельним кремом та чорносливом

28 лютого, 2016  |  Коментів (8)  |  Рубрика: Випічка, Пляцки (випічка Західної України)
 

Пляцок з трюфельним кремом та чорносливом

Форма 30*15

Бісквіт:
6 яєць
1скл.цукру
1і 1/4скл.борошна
3ст.л.какао

Трюфельний крем:
200мл жирних вершків
50гр шоколаду
200гр масла
1стл.л.цукор-пудри
1ст.л.апельсинових цукатів

Шоколадна поливка:
шоколад 50гр
масло 50гр
чорнослив 150гр
горіхи волоські 50гр

Бісквіт:Яйця розділяємо на білки та жовтки.Білки збиваємо з цукром на міцну піну,поступово додаємо по-одному жовтки,збиваємо все разом.Додаємо борошно та какао,легко вимішуємо.Виливаємо тісто у форму застелену пергаментом і змащену маслом!Випікаємо 30 хв. при 180град.Бісквіт розрізаємо на 3 частини.
Крем:Шоколад розтопити у вершках(дати охолонути).М'яке масло збити з цукровою пудрою та збиваючи по-ложці додавати шоколадну масу в кінці вмішати подрібнені блендером цукати.
Шоколадна поливка:шоколад розтопити з маслом.Чорнослив замочити в кип'ятку на декілька годин,злити воду.Набухший чорнослив начинити горішками.
Перемастити коржі кремом,зверху пляцок покрити половиною шоколадної поливки, викласти чорнослив з горішками і полити на нього залишену половину поливки.
Пляцок з трюфельним кремом та чорносливом

Джерело: Пляцок сфонтазовано на основі загальновідомого трюфельного крему з моїми змінами та доповненнями!

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Тереза (28 лютого 2016 23:24)


Група: Кондитер
Коментарів: 626
Казковий пляцок!!! Фото супер!!! Шоколад,чорнослив,горіхи дуже люблю! Дякую!
 



#2 написав: ксюня (29 лютого 2016 17:11)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 110
Смачнезний пляцок tongue .
 



#3 написав: Krasotinka (29 лютого 2016 18:53)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 110
Тереза,
ксюня,
Дуже дякую!!!
 



#4 написав: ОЛЕСЯ (1 березня 2016 09:25)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 396
Супер поєднання смаків


--------------------
 



#5 написав: ro_sa (2 березня 2016 00:40)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 45
tongue
 



#6 написав: Krasotinka (2 березня 2016 00:58)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 110
ОЛЕСЯ,дякую!!!
ro_sa, 86a0
 



#7 написав: KASYA (2 квітня 2016 21:37)


Група: Кондитер
Коментарів: 361
О! Спечу його на Великдень!


--------------------
Інколи серце бачить те, що не видно очам
 



#8 написав: Krasotinka (3 квітня 2016 20:26)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 110
KASYA,обов'язково спечіть,я теж вже задумуюсь,який пляцок крім пасок буду пекти на Великдень!
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Подорож потягом
  Пише ОЛЕСЯ ()
Пиріг з вишнями
  Пише Irinka ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 43
Гостей: 16
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2018 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler\'s Top100