Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Пляцок з трюфельним кремом та чорносливом
 

Пляцок з трюфельним кремом та чорносливом

28 лютого, 2016  |  Коментів (8)  |  Рубрика: Випічка, Пляцки (випічка Західної України)
 

Пляцок з трюфельним кремом та чорносливом

Форма 30*15

Бісквіт:
6 яєць
1скл.цукру
1і 1/4скл.борошна
3ст.л.какао

Трюфельний крем:
200мл жирних вершків
50гр шоколаду
200гр масла
1стл.л.цукор-пудри
1ст.л.апельсинових цукатів

Шоколадна поливка:
шоколад 50гр
масло 50гр
чорнослив 150гр
горіхи волоські 50гр

Бісквіт:Яйця розділяємо на білки та жовтки.Білки збиваємо з цукром на міцну піну,поступово додаємо по-одному жовтки,збиваємо все разом.Додаємо борошно та какао,легко вимішуємо.Виливаємо тісто у форму застелену пергаментом і змащену маслом!Випікаємо 30 хв. при 180град.Бісквіт розрізаємо на 3 частини.
Крем:Шоколад розтопити у вершках(дати охолонути).М'яке масло збити з цукровою пудрою та збиваючи по-ложці додавати шоколадну масу в кінці вмішати подрібнені блендером цукати.
Шоколадна поливка:шоколад розтопити з маслом.Чорнослив замочити в кип'ятку на декілька годин,злити воду.Набухший чорнослив начинити горішками.
Перемастити коржі кремом,зверху пляцок покрити половиною шоколадної поливки, викласти чорнослив з горішками і полити на нього залишену половину поливки.
Пляцок з трюфельним кремом та чорносливом

Джерело: Пляцок сфонтазовано на основі загальновідомого трюфельного крему з моїми змінами та доповненнями!

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Тереза (28 лютого 2016 23:24)


Група: Кондитер
Коментарів: 651
Казковий пляцок!!! Фото супер!!! Шоколад,чорнослив,горіхи дуже люблю! Дякую!
 



#2 написав: ксюня (29 лютого 2016 17:11)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 116
Смачнезний пляцок tongue .
 



#3 написав: Krasotinka (29 лютого 2016 18:53)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 112
Тереза,
ксюня,
Дуже дякую!!!
 



#4 написав: ОЛЕСЯ (1 березня 2016 09:25)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 463
Супер поєднання смаків


--------------------
 



#5 написав: ro_sa (2 березня 2016 00:40)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 45
tongue
 



#6 написав: Krasotinka (2 березня 2016 00:58)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 112
ОЛЕСЯ,дякую!!!
ro_sa, 86a0
 



#7 написав: KASYA (2 квітня 2016 21:37)


Група: Кондитер
Коментарів: 361
О! Спечу його на Великдень!


--------------------
Інколи серце бачить те, що не видно очам
 



#8 написав: Krasotinka (3 квітня 2016 20:26)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 112
KASYA,обов'язково спечіть,я теж вже задумуюсь,який пляцок крім пасок буду пекти на Великдень!
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Паштет з сала і м"яса (від Ірця)
  Пише ole4ka (Учора, 16:29)
Полімерна глина
  Пише ОЛЕСЯ ()
Капкейки
  Пише Umari ()
Трошки мистецтва
  Пише Umari ()
Форми для пасок та ягнят
  Пише Umari ()
Що в нас нині на столі - 8
  Пише Umari ()
Страви з гарбуза.
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичні, дієтично-лікувальні страви
  Пише ОЛЕСЯ ()
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ ()
Вибір двоповерхового ліжка
  Пише Rahaneka ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 50
Гостей: 22
Користувачі: mvuyziwvwwm, vdvzkicntm, nyivzcneotm, lyazwhsollf, shpoLek, dwevzddbrgh, ClaiseeHailL
 
 
  © 2009-2017 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100