|
Форма 22*25
Пряникове тісто: 6 яєць 1скл.цукру 250 г рідкого меду приправи до пряників(по1/2ч.л.кориці,сухого меленого імбиру,сухого мускатного горіха) 1 ч.л.соди 250 г маргарину 2,5 скл. борошна
Яблучне тісто: 4 великих яблука ¾ склянки цукру 250 г борошна 1 ч.л. соди 1 ч.л.розпушувача 4 яйця 250 г сухофруктів(горіхи,родзинки)
Крем: 250 г масла 1скл.цукру-пудри,ванільний цукор 1скл.сметани чорнослив 150гр
Пряникове тісто: Відокремити у яєць білки від жовтків.М'який маргарин розтерти з цукром,поступово по-одному вмішати жовтки,додати мед,перемішати,всипати приправи до пряників,соду та просіяне борошно все змішуємо, в кінці легко вмішати збиті на піну білки.Випікати у формі вистеленій пергаментним папером при 180град.35-40хв.,розрізати на два коржа. Яблучне тісто: Почистити яблука, нарізати кубиками, засипати цукром і дати постояти протягом 30 хвилин. Потім додати сухофрукти, яєчні жовтки, борошно, розпушувач і соду,вимішати, в кінці збиті яєчні білки. Випікати при температурі 180 градусів 35 хвилин. Крем: М'яке масло збити з пудрою та ванільним цукром,додавати по-ложці сметану, втерати дерев'яною ложкою,додати порізаний чорнослив(в мене домашній).Перекладаємо:пряниковий корж,крем,яблучний корж,крем,пряниковий корж.
|
|