Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Пляцки (випічка Західної України) » Арахісовий
 

Арахісовий

1 березня, 2016  |  Коментів (6)  |  Рубрика: Випічка » Пляцки (випічка Західної України)
 

Арахісовий

Тісто:
6 жовтків
1 скл. цукру
2 ст.л. вершково-рослинної суміші (або по 1 ст. ложці масла і маргарину вершкового)
2 ст.л. сметани
1 пакетик польського порошку до печива (30 г)
200-300 г муки (+/- залежно від муки)

Білкова пінка:
6 білків
1 скл. цукру

Наповнювач:
500 г смаженого арахісу

Крем:
0,5 л банка вареного згущеного молока
400 г масла

Глазур:
3 ст.л. молока
3 ст.л. цукру
3 ст.л. масла
3 ст.л. какао
1 ч.л. розчинної кави

Жовтки розтерти з цукром до біла, додати вершково-рослинну суміш і сметану і ще раз розтерти. Додати муку і порошок до печива, вимісити м'ягеньке тісто, яке розкласти на 3 бритванки (розмір 37х27 см).
Білки збити з цукром до стоячих піків і розподітити по тісту на 3-х бритванках. Поверх білків рівномірно розподілити арахіс.
Випікати в розігрітій до 180 градусів духовці 10-15 хв.
Для крему збити масло з вареним згущеним молоком.
Для глазурі змішати всі інгредієнти і на паровій бані довести до однорідної консистенції.
Перекласти охолоджені коржі кремом, поверху зробити ажурну сіточку з глазурі.

Джерело: Від колеги з роботи

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Krasotinka (1 березня 2016 17:02)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 110
Гарний пляцок!Обожнюю арахіс!
 



#2 написав: Тереза (1 березня 2016 19:04)


Група: Кондитер
Коментарів: 626
Файний пляцок!!!
 



#3 написав: ro_sa (2 березня 2016 00:43)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 45
Має бути смачно. Арахіс звичайний, чи підсолений?
 



#4 написав: ОЛЕСЯ (2 березня 2016 01:14)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 396
Арахіс із кремом із вареної згущівки із маслом... Заберу в закладочку


--------------------
 



#5 написав: KASYA (2 квітня 2016 21:41)


Група: Кондитер
Коментарів: 361
Krasotinka,
Тереза,
ro_sa,
ОЛЕСЯ, так він доволі смачненький!


ro_sa, не підсолений, звичайний.



--------------------
Інколи серце бачить те, що не видно очам
 



#6 написав: kniscompaLery (20 жовтня 2016 17:49)


Група: Гості
Коментарів: 0
Роблю вже вдруге, але з грецькими горіхами! Просто бомба
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Подорож потягом
  Пише ОЛЕСЯ ()
Пиріг з вишнями
  Пише Irinka ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 25
Гостей: 2
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2018 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler\'s Top100