Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Пляцки (випічка Західної України) » Арахісовий
 

Арахісовий

1 березня, 2016  |  Коментів (6)  |  Рубрика: Випічка » Пляцки (випічка Західної України)
 

Арахісовий

Тісто:
6 жовтків
1 скл. цукру
2 ст.л. вершково-рослинної суміші (або по 1 ст. ложці масла і маргарину вершкового)
2 ст.л. сметани
1 пакетик польського порошку до печива (30 г)
200-300 г муки (+/- залежно від муки)

Білкова пінка:
6 білків
1 скл. цукру

Наповнювач:
500 г смаженого арахісу

Крем:
0,5 л банка вареного згущеного молока
400 г масла

Глазур:
3 ст.л. молока
3 ст.л. цукру
3 ст.л. масла
3 ст.л. какао
1 ч.л. розчинної кави

Жовтки розтерти з цукром до біла, додати вершково-рослинну суміш і сметану і ще раз розтерти. Додати муку і порошок до печива, вимісити м'ягеньке тісто, яке розкласти на 3 бритванки (розмір 37х27 см).
Білки збити з цукром до стоячих піків і розподітити по тісту на 3-х бритванках. Поверх білків рівномірно розподілити арахіс.
Випікати в розігрітій до 180 градусів духовці 10-15 хв.
Для крему збити масло з вареним згущеним молоком.
Для глазурі змішати всі інгредієнти і на паровій бані довести до однорідної консистенції.
Перекласти охолоджені коржі кремом, поверху зробити ажурну сіточку з глазурі.

Джерело: Від колеги з роботи

 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Krasotinka (1 березня 2016 17:02)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 110
Гарний пляцок!Обожнюю арахіс!
 



#2 написав: Тереза (1 березня 2016 19:04)


Група: Кондитер
Коментарів: 626
Файний пляцок!!!
 



#3 написав: ro_sa (2 березня 2016 00:43)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 45
Має бути смачно. Арахіс звичайний, чи підсолений?
 



#4 написав: ОЛЕСЯ (2 березня 2016 01:14)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 402
Арахіс із кремом із вареної згущівки із маслом... Заберу в закладочку


--------------------
 



#5 написав: KASYA (2 квітня 2016 21:41)


Група: Кондитер
Коментарів: 361
Krasotinka,
Тереза,
ro_sa,
ОЛЕСЯ, так він доволі смачненький!


ro_sa, не підсолений, звичайний.



--------------------
Інколи серце бачить те, що не видно очам
 



#6 написав: kniscompaLery (20 жовтня 2016 17:49)


Група: Гості
Коментарів: 0
Роблю вже вдруге, але з грецькими горіхами! Просто бомба
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Знак якості
  Пише ОЛЕСЯ (Учора, 22:36)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ОЛЕСЯ ()
Робота з аерографом у кондитерському мистецтві
  Пише ОЛЕСЯ ()
Нагла поміч :)
  Пише ОЛЕСЯ ()
Сирний пиріг або фальшиве хачапурі
  Пише Chertenok ()
А ваші чоловіки роблять вам сюрпризи?
  Пише Полина ()
Відпочинок в Трускавці
  Пише Fargo ()
Торт "Ейфорія"
  Пише idianka ()
ХЛІБЕЦЬ
  Пише Darka ()
Наталчина кухня - 2 :), Ласкаво прошу...
  Пише Вікуня ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 32
Гостей: 21
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2017 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100