Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Печиво » Печиво з джемом
 

Печиво з джемом

2 лютого, 2016  |  Коментів (3)  |  Рубрика: Випічка » Печиво
 

Печиво з джемом

Сироп:
13 г масла
25 г цукру
37 г молока

тісто:
сироп
200 г борошна + 4 ст.л.
50 пудри
100г масла
1 жовток

Сироп: в каструльці змішати масло і цукор закип'ятити, додати гаряче молоко.зварити сироп. Остудити до кімнатної температури.
Тісто: змішати муку,пудру, масло і жовток і додаємо охолоджений сироп. Добре вимішуємо тісто. Тісто ставимо в холодильник на 30хв.
Тісто качаємо тонко, підсипаємо мукою щоб не прилипало. Виробляємо печиво. Половина цілі, а інша з отвором посередині. На деко з пергаментом випікаємо при 200 градусів приблизно 10-15 хв.
Коли печиво вистигне, перемащуємо густим джемом і накриваємо тією половинкою що має отвір. Посипати пудрою.
Смачного!

Джерело: з інтернету

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Кіра (4 лютого 2016 22:24)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 289
ммммм,ням ням
 



#2 написав: Тереза (5 лютого 2016 10:45)


Група: Кондитер
Коментарів: 626
Моє любиме печиво!!!
 



#3 написав: kykysja41145 (5 лютого 2016 23:20)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 31
маю 6 жовтків в холодильнику, якщо на 6 замішу то буде дуже багато? ну, а якщо заморозити трохи тіста готового? думаю йому ніц не буде
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Подорож потягом
  Пише ОЛЕСЯ ()
Пиріг з вишнями
  Пише Irinka ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 42
Гостей: 30
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2018 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler\'s Top100