Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Креми » Масляний основний крем на цукровому сиропі
 

Масляний основний крем на цукровому сиропі

21 червня, 2008  |  Коментів (2)  |  Рубрика: Креми
 

Масло вершкове, г.....................................50...........100...........200
Цукор, ст. л...............................................1,5............3................6
Вода, ст. л..................................................2..............4................8
Вихід крема, г..........................................110..........220.............440

Всипати в каструлю цукор, влити воду, розмішати ложкою, прокип'ятити до повного розтворення цукру, зняти піну. Готовий цукровий сироп остудити до кімнатної температури. Збити масло, і під час збивання поступово невеликими порціями вливати охолоджений цукровий сироп. Збивати до утворення пишної маси.

Книга "Домашнее приготовление" Р.П. Кенгис (1965 р)


Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Kseniya (4 червня 2010 23:19)


Група: Гості
Коментарів: 0
Простий та добрий кремчик.
 



#2 написав: Tasya (10 грудня 2011 11:15)


Група: Гості
Коментарів: 0
Скажіть будь ласка, а таким кремом можна прикрашати торти? Він підходить для використання кондитирського мішечка?
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька ()
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ ()
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 12
Гостей: 10
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100