Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Страви з яєць і сиру » Японський "бавовняний" чізкейк
 

Японський "бавовняний" чізкейк

15 листопада, 2015  |  Коментів (5)  |  Рубрика: Страви з яєць і сиру
 

Японський "бавовняний" чізкейк

250 г маскарпоне
50 г вершкового масла
60 г борошна
20 г крохмалю
1/4 ч. л. солі
1/4 ч. л. лимонної кислоти
140 г цукру
6 яєць
100 мл молока
1 лимон

Маскарпоне, масло та молоко поставити на водяну баню і перемішати до однорідності.
Зняти з водяної бані та в сирну масу просіяти борошно і крохмаль, додати сіль, перемішати.
Яйця розділити на білки та жовтки.
Збити білки з лимонною кислотою в легку піну, додати половину цукру і збивати поки цукор розчиниться, додати решту цукру і знову збивати на невеликих оборотах міксера до повного розчинення цукру.
До сирної маси додати жовтки і сік лимона. Вимішати. Додати 1/3 збитих білків і легко вимішати лопаткою. Викласти решту білків і акуратно перемішати до однорідної консистенції.
Форму для випічки ( 28 см) вистелити пергаментом ( дно), також з пергаменту зробити бортики , вищі аніж форма. ЗЗовні дно форми обгорнути фольгою.
Вилити тісто в форму , форму поставити в бляшку з бортиками ( від духовки) , запхати в духовку розігріту до 160 * , налити в бляшку 0, 7 л гарячої води і пекти 1 год 30 хв, до "сухого патичка")))
Японський "бавовняний" чізкейк

Смачного :) Дуже ніжний і вологий чізкейк.....
Японський "бавовняний" чізкейк

Джерело: https://www.youtube.com/watch?v=Ubut2NjVEko

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 



#1 написав: ОЛЕСЯ (16 листопада 2015 09:24)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 439
Ти його спекла - молодчинка. Фото апетитне.
А я тільки дивлюся)))


--------------------
 



#2 написав: Darka (17 листопада 2015 07:34)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 705
Дуже цікавий сирник belay ,тай ще з маскарпоне tongue


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



#3 написав: dgirina (18 листопада 2015 14:20)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 68
Мала честь скуштувати саме цей чізкейк.
Смак цього чізкейку просто неймовірно ніжний з легкою текстурою ,"НЕБО в РОТІ" .Іринка вічно нариє такі класні рецептию.МОЛОДЕЦЬ winked


--------------------
ІРИНА
 



#4 написав: Тереза (29 листопада 2015 17:28)


Група: Кондитер
Коментарів: 641
Смакота!!!
 



#5 написав: Кіра (30 листопада 2015 12:52)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 293
Класний рецепт! Але я роблю з домашнім сиром....теж смакота!!!!
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Вафельниця
  Пише Cherevichok ()
Салат "Веснянка"
  Пише oksana d ()
В'язання гачком (крючком)
  Пише Романна ()
Щоб в будинку було тепло
  Пише ОЛЕСЯ ()
Жіночі роздуми...
  Пише Darka ()
Твори добро-2
  Пише Darka ()
Таблиця множення
  Пише ОЛЕСЯ ()
Скарги, пропозиції...
  Пише Натонька ()
Дитячі хвороби і лікування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Миколайчики (свято наближається)
  Пише Натонька ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 56
Гостей: 30
Користувачі: Ірка-Шкірка
 
 
  © 2009-2016 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100