Маскарпоне, масло та молоко поставити на водяну баню і перемішати до однорідності.
Зняти з водяної бані та в сирну масу просіяти борошно і крохмаль, додати сіль, перемішати.
Яйця розділити на білки та жовтки.
Збити білки з лимонною кислотою в легку піну, додати половину цукру і збивати поки цукор розчиниться, додати решту цукру і знову збивати на невеликих оборотах міксера до повного розчинення цукру.
До сирної маси додати жовтки і сік лимона. Вимішати. Додати 1/3 збитих білків і легко вимішати лопаткою. Викласти решту білків і акуратно перемішати до однорідної консистенції.
Форму для випічки ( 28 см) вистелити пергаментом ( дно), також з пергаменту зробити бортики , вищі аніж форма. ЗЗовні дно форми обгорнути фольгою.
Вилити тісто в форму , форму поставити в бляшку з бортиками ( від духовки) , запхати в духовку розігріту до 160 * , налити в бляшку 0, 7 л гарячої води і пекти 1 год 30 хв, до "сухого патичка")))
Смачного :) Дуже ніжний і вологий чізкейк.....