Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Консервація » Каррі по-узбетськи
 

Каррі по-узбетськи

10 вересня, 2015  |  Коментів (6)  |  Рубрика: Консервація
 

Каррі по-узбетськи

5 кг помідорів
10 середніх цибулин
15 ст. л. ізюму
5 головок часнику
5 ч. л. солі
2 ч. л. чорного меленого перцю
5 ч. л. солодкої паприки
5 ч. л. приправи "Каррі ніжний"
400 г оцту
750 г цукру

Помідори залити кипятком на 1-2 хвилини. Зняти шкірку. Порізати на 5-6 частинок. Перекласти в катрулю аби пустили сік. Цибулю порізати кубиками, протушити на олії. Ізюм запарити. З помідорів злити сік, і добавити вже запарений ізюм і тушену цибулю, варити 10 хв. Після варіння додати часник, всі спеції та оцет. Все варити ще 40-50 хв. Вже готовий соус розложити в банки та стерелізувати ще 20 хв., закатати

P.S. Я соус не стерелізувала в банках, чуть довше проварила і відразу закатала уже в стерелізовані банки.

Джерело: Від подруги Тетяни

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Маруня (10 вересня 2015 09:18)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 30
Смачненько виглядає, спробую півпорції :) Дякую!
 



#2 написав: Тереза (14 вересня 2015 17:34)


Група: Кондитер
Коментарів: 651
Соус так апетитно виглядає!!!
 



#3 написав: Darka (16 вересня 2015 19:54)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 731
Хочу приготовити такий соус,маю якраз багато помідорів і цибулі. А що то за приправа КАРРІ НІЖНИЙ? Чим вона пахне ? Такої немаю але може можна замінити другими приправами. Дякую b5a


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



#4 написав: KASYA (11 жовтня 2015 17:33)


Група: Кондитер
Коментарів: 361
Ось - мій звіт. Проготувала, але трішки змінила на свій смак - на цю пропорцію додала ще 2 ч.л. гострої паприки, бо мені було чуть засолодке. Смачно! Дякую, Lilu!


А ще сьогодні приготувала курочку з баклажанами в карі по-узбецьки. Просто порізану на куски курку і порізані баклажани залила карі, додала ще кмин (дуже його люблю), лавровий листок, потім трішки досолила - і в духовку. Смачно!

Darka,

ось що про карі каже вікіпедія: "Приправа карі — суміш спецій різноманітна за складом, очевидно створена англійцями під час колонізації Індії, як спроба скопіювати смак індійських страв.
Приправа карі типово складається з суміші таких спецій і прянощів як коріандр, кмин, гірчиця, кардамон, червоний перець, кориця, мускатний горіх, гвоздика, куркума, пажитник. Колір приправи залежить від того, які складові вживаються, наприклад, зелений карі робиться із застосуванням зеленого перцю.
Також цей термін вживають для назви великої різноманітності приправ, до складу яких входить листя карі, яке вживається в кухні Південної Індії.
Приправу карі використовують для приготування страв карі."

У Львові продають і на базарах, там де східні спеції, і в магазинах.


--------------------
Інколи серце бачить те, що не видно очам
 



#5 написав: Darka (29 жовтня 2015 06:32)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 731
Кася,дякую за відповідь. Я тут знаю індійський магазин з приправами,щось прикуплю.


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



#6 написав: LiLu (1 листопада 2015 21:46)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 148
Цитата: KASYA
Ось - мій звіт. Проготувала, але трішки змінила на свій смак - на цю пропорцію додала ще 2 ч.л. гострої паприки, бо мені було чуть засолодке. Смачно! Дякую, Lilu!

Файно що спробували! Я вже також відкривала , смакувала з качкою - ну дуууже пасує до мяса.


--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей!
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Жіноча мода
  Пише Натонька (Сьогодні, 09:17)
Таблиця множення
  Пише ОЛЕСЯ (Учора, 23:49)
Сирник "Асорті"
  Пише Оксанка_Б ()
Універсальний подарунок
  Пише Натонька ()
Паштет з сала і м"яса (від Ірця)
  Пише Darka ()
А ваші чоловіки роблять вам сюрпризи?
  Пише Балакуня ()
Полімерна глина
  Пише ОЛЕСЯ ()
Капкейки
  Пише Umari ()
Трошки мистецтва
  Пише Umari ()
Форми для пасок та ягнят
  Пише Umari ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 97
Гостей: 52
Користувачі: ewizydvozyr, xmvvkgylhp, AnacocAnilky, mvlzxewfzmk, seskutNeery, hozqugemtp, axlvvhejkuf, SoroinqUihoom, vshinelpab, mxzxyflucnw, карамеллька
 
 
  © 2009-2017 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100