|
Кабачки-2кг, перець болгарський-8 шт(середніх), помідори-2,5 кг, цибуля-3 шт(великих), сіль-2 стол.ложки, цукор-3 стол.ложки, оцет-4 стол.ложки, олія-1 стакан, вода-1 стакан, перець мелений ,чорний-0,5 чайної ложки.
Кабачки порізати кубиками (не дуже дрібно), у каструлю налити воду, пів склянки олії. Закипить, туди добавити кабачки,варити 10 хв. помішувати, вогонь середній.Цибулю і перець нарізати соломкою і обжарити на решту олії.Вимішати з кабачками, додати помідори порізані дольками. Добавити спеції, легко перемішати, покласти в стерелізовані банки. Стерелізувати 30-40 хв. літрові банки. Вихід 6 літрових банок.
Джерело: Салат простий але добрий,рецепт давній з мого записника.
|
|