|
4 баклажани 5-7 помідорів 1-2 цибулини 1 морква 4-5 болгарських перці пів гострого перчика 5 зубчиків часнику сіль перець олія зелень
Баклажани нарізати кружечками,посолити і залишити на 30 хвилин. Соломкою нарізати перець і цибулю, на грубій терці натерти моркву, підготувати гострий перець і часник. Помідори ошпарити кипятком і зняти шкірку. На олії обсмажити цибулю, перець і моркву. Додати нарізані кубиками помідори,потім додати часник і зелень,гострий перець. Посолити і поперчити,накрити кришкою і протушити ще 10 хвилин. З баклажан злити рідину і обсмажити їх з двох сторін. Викласти в кастрюлю. Залити їх овочевою масою і поставити ще на маленький вогонь на 5 хвилин. Смачного! Смакує ця страва як в гарячому так і в холодному виді.
|
|