|
4 кг помідор 10 перчин 0,5 кг яблук 0,5 кг цибілі 2 гіркі перчини
спеції: 10 горошин чорного перцю 10 горошин духмяного перцю 10 шт гвоздик 10 шт лаврового листка
1 ч.л.перцю 2 ст.л.солі 300 г цукру(міряла колишньою стограмівкою) 200 г оцту 4 ст.л.крохмалу 1 гол.часнику
Помідори,перець,цибулю,яблука порізати на 4 частини;у марлевий мішечок завязати спеції і вкинути у каструлю.Все це варити 2 години.Зняти дану масу з вогню і пермолоти на комбайніі, перетерти на ситові.Після цього вкинути сіль ,цукор,оцет,крохмал ,часник(на часникодавку) і варити ще 20 хв. Власне я кидала 1 гірку перчину,чорного перцю не давала,оцет лила за смаком(160 мл)і часнику лише 4 зубочки давала,щоб не був надто гострий.Крохмал давати теж залежно від консистенції,я давала 2 ст.ложки. Виходить 6,5 півлітрових баночки
Джерело: від знайомої
|
|