5 кг помідорів 10 середніх цибулин 15 ст. л. ізюму 5 головок часнику 5 ч. л. солі 2 ч. л. чорного меленого перцю 5 ч. л. солодкої паприки 5 ч. л. приправи "Каррі ніжний" 400 г оцту 750 г цукру
Помідори залити кипятком на 1-2 хвилини. Зняти шкірку. Порізати на 5-6 частинок. Перекласти в катрулю аби пустили сік. Цибулю порізати кубиками, протушити на олії. Ізюм запарити. З помідорів злити сік, і добавити вже запарений ізюм і тушену цибулю, варити 10 хв. Після варіння додати часник, всі спеції та оцет. Все варити ще 40-50 хв. Вже готовий соус розложити в банки та стерелізувати ще 20 хв., закатати
P.S. Я соус не стерелізувала в банках, чуть довше проварила і відразу закатала уже в стерелізовані банки.
Джерело: Від подруги Тетяни
|