Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Салати » Салат з курячої печінки
 

Салат з курячої печінки

9 вересня, 2015  |  Коментів (2)  |  Рубрика: Салати
 

Салат з курячої печінки

1 пучок салату або суміші салатів
500 г курячої печінки
50 г вершкового масла
1,5 - 2 ст. л. олії
1 середня цибуля
2 ст.л. коричневого цукру
3-4 ст.л. бальзамічного оцту
20-30 г сиру «Пармезан»
сіль, перець до смаку

Печінку почищеную від білих волокон, промити і порізати на відносно однакові не маленькі куски.
Цибулю розрізати на чотири і посікти.
Помити, висушити і порвати листя салату.

В пательні разігріти олію (в мене порівно оливкова і кукурудзяна) і 25 г вершкового масла (приблизно 1 ст.л.). На середньому вогні приблизно по 2 хв. з кожної сторони обсмажити печінку. Посолити і поперчити. Перекласти обсмажену печінку на окрему тарілку і бажано тримати в теплі.
В пательню, в якій обсмажувалась печінка, додати ще 25 г вершкового масла, розтопити і додати порізану цибулю. Коли цибуля змякне, посипати її цукром і помішувати до повного розчинення цукру. Влити бальзамічний оцет. Довести до кипіння, дати покипіти приблизно 1 хвилину і додати обсмажену печінку, зливши туди і сік який витік з неї на тарілку. Легенько перемішати і 1-2 хв. прогріти все разом.
На тарілці чи блюді зробити подушку з листя салату.
Викласти печінку разом з соусом на подушку з листя салату. Полити все залишками соусу з пательні.
Овочечисткою настругати тонкі пластівці Пармезану зверху салату.
Подавати теплим.

Салат з курячої печінки

Салат з курячої печінки


P.s. В оригінальному рецепті було рекомендовано цукор темний Мускавадо, в мене звичайний, як на фото і ще бальзамічний оцет замінила винним і в меншій пропорції. Там оцту потрібно було додавати 8 ст.л. Я додала лише 3 ст.л. винного - на мій смак було достатньо. Також додала чуть менше вершкового масла, але чуть більше олії. Все решту - згідно рецепту. Салат дуже засмакував. Спробуйте.

Джерело: http://www.picantecooking.com/recipe/subprodukty/calat-iz-kurinoi-pecheni

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Тереза (14 вересня 2015 17:41)


Група: Кондитер
Коментарів: 653
Добрий салат!!!
 



#2 написав: KASYA (27 вересня 2015 14:19)


Група: Кондитер
Коментарів: 361
Тереза, cd Дякую, готуй!


--------------------
Інколи серце бачить те, що не видно очам
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Тут ми спілкуємось)
  Пише Darka (Учора, 06:27)
Знак якості
  Пише Katys_Cakes ()
Відпочинок з дітками. Що брати і як їхати
  Пише ОЛЕСЯ ()
Торт "Ейфорія"
  Пише idianka ()
Шацькі озера
  Пише tride ()
Поради
  Пише GalyaEV ()
Таблиця множення
  Пише наталія3105 ()
Жіноча мода
  Пише Натонька ()
Сирник "Асорті"
  Пише Оксанка_Б ()
Універсальний подарунок
  Пише Натонька ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 90
Гостей: 66
Користувачі: fvjyzczbdrk, Rounnymund, gyevxauodwu, appeasync, appeasync, swqtrugqlg, Ірка-Шкірка, butbreella, TignAgix, KrolHen, usereedrilesk
 
 
  © 2009-2017 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100