|
1 груша 80 - 100 г сиру з пліснявою (можна "Дор блю") 5 - 8 шт. листя салату будь-якого 125 г натурального йогурту (без добавок) 8 - 10 половинок волоських горіхів 5 шт. великих виноградинок
Листя салату помити, обсушити, порвати руками на тарілку. Грушу почистити, розрізати навпіл, потім часточками і викласти на листя салату. Половину сиру розім'яти виделкою і перемішати з йогуртом, решту сиру розрізати на маленькі шматочки. Шматочки сиру викласти на листя салату, заправку з йогурту і сиру викласти на частину порізаної груші. Виноград розрізати на четвертинки, видалити кісточки і розкласти теж на листя салату поміж сиру. Частиною горіхових половинок прикрасити салат, решту подрібнити руками над грушею.
Смачного!
Р.s. В коментарях до цього салату пишуть: "Якщо ви не любите (поки що) сир з пліснявою - це відмінний рецепт його спробувати!"
Салат простий і дійсно смачний.
Джерело: http://gotuemo.com/ua/blog/salaty/vyshukanyj-salat-z-grusheyu.html
|
|