|
консервований тунець -1 банка помідор - 1 шт яйця - 2 шт маслини - 1 банка "Фета" -3 ст. л. листя салату - 3-4 шт оливкова олія -1 ст. л. петрушка, сіль, перець за смаком, лимонний сік для соусу: гірчиця - 2 ст. л. часник - 1 зубчик бальзамічний оцет - 2 ст. л. оливкова олія - 5 ст. л . сіль
Яйця зварити, нарізати. Помідор, тунець, Фету та петрушку порізати, листя салату порвати руками на маленькі шматочки. Додати маслини. Посолити, поперчити, заправити олією та лимонним соком. Для соусу, все змішуємо в окремій посудині, збиваємо. Поливаємо салат.
P.S. Надзвичайний салат!! В оригіналі салат заправляється оливковою олією, та я замінила на гірчичний соус.
|
|