|
1 баночка печінки тріски 2 варених яйця 1 стебло селери 1 невелика цибуля-порей 100 г пекінської капусти або суміші салатів сік з половинки лимона
Пекінську капусту порізати крупними часточками, якщо салат - порвати і викласти на пласку тарілку. На капусту викласти порізані порей і стебло селери, чуть присолити. Поверх викласти розрізані на частинки яйця і знову чуть присолити (в мене була суміш морської солі з духмяними травами). Зверху поміж яйця викласти печінку тріски (не різати, а лише трохи порозділяти виделкою, якщо шматочки надто великі). Полити соком половини лимона, іншої заправки не потрібно, так як печінка тріски сама по-собі достатньо жирна. Дуже швиденький, легенький і смачний салат.
Джерело: Рецепт мій.
|
|