Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Консервація » Домашній кетчуп
 

Домашній кетчуп

4 вересня, 2015  |  Коментів (1)  |  Рубрика: Консервація
 

Домашній кетчуп

4 кг помідор
10 перчин
0,5 кг яблук
0,5 кг цибілі
2 гіркі перчини

спеції:
10 горошин чорного перцю
10 горошин духмяного перцю
10 шт гвоздик
10 шт лаврового листка


1 ч.л.перцю
2 ст.л.солі
300 г цукру(міряла колишньою стограмівкою)
200 г оцту
4 ст.л.крохмалу
1 гол.часнику

Помідори,перець,цибулю,яблука порізати на 4 частини;у марлевий мішечок завязати спеції і вкинути у каструлю.Все це варити 2 години.Зняти дану масу з вогню і пермолоти на комбайніі, перетерти на ситові.Після цього вкинути сіль ,цукор,оцет,крохмал ,часник(на часникодавку) і варити ще 20 хв.
Власне я кидала 1 гірку перчину,чорного перцю не давала,оцет лила за смаком(160 мл)і часнику лише 4 зубочки давала,щоб не був надто гострий.Крохмал давати теж залежно від консистенції,я давала 2 ст.ложки.
Виходить 6,5 півлітрових баночки

Джерело: від знайомої

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Тереза (14 вересня 2015 17:40)


Група: Кондитер
Коментарів: 626
Супер!!!смачно та корисно!!!
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише Подоляночка ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Подорож потягом
  Пише ОЛЕСЯ ()
Пиріг з вишнями
  Пише Irinka ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 27
Гостей: 12
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2018 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler\'s Top100