Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Головна » Сочевиця з перцем в мультварці
 

Сочевиця з перцем в мультварці

24 травня, 2015  |  Коментів (3)  |  Рубрика: Головна, Страви з круп, Страви з овочів та грибів, Квасоля
 

Сочевиця з перцем в мультварці

300 г сочевиці
100 г шпондера копченого
150 г перцю болгарського
100 г вина біле/червоне сухе
2 цибулини
3-4 зубці часнику
олія соняшникова
сіль, перець, зелень петрушки
свіжий орегано
батон білий (для грінок)
пармезан

Коричневу(вона мені подобається найбільше, завдяки своєму горіхову присмаку) сочевицю промити і замочити в холодній воді на 20 хвилин. Цибулю і часник почистити і дрібно порізати. Включити мультиварку в режимі « Жарка » , нагріти чашу і налити в неї трішки олії і додати порізаний на кубики шпондер. Протушити цибулю з часником до м'якості і прозорості , хвилин 7-8. Червоний солодкий перець очистити від насіння і порізати кубиками (якось свіжого не мала, то використала консервований в меді з ним навіть краще - ароматніше). Додати перець та сочевицю до цибулі.
Влити 100 мл. білого або червоного сухого вина ( за бажанням) і перемкнути мультиварку на режим « Тушкування », на 1 годину. Влити в сочевицю 200 мл . окропу, посолити і поперчити і готувати до кінця програми .
У готову сочевицю покласти посічену петрушку (я не додавала) і половину натертого пармезану. Окремо приготувати сухарики з батону в духовці, і посипати їх свіжим орегано. У тарілку з гарячою сочевицею натерти залишки пармезану , покласти сухарики і відразу подавати.

Сочевиця з перцем в мультварці


Скажу, що страва ця досить проста, але дуже -дуже смачна. Коли її готувала вперше, навіть і не очікувала, що звичайна сочевиця може бути такою смачною.
Тому пробуйте та готуйте! Смачного!

Джерело: З жж.

 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Магда (24 травня 2015 19:46)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 74
О, це дуже смачно! Роблю так, але без шпондеру, а на оливковій олії. Тепер спробую ще й зі шпондером, думаю так ще соковитіше буде.


--------------------
Дрібниць не буває
 



#2 написав: Ксенічка (25 травня 2015 10:49)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 848
Смачно! Люблю сочевицю! А з шпондерком як смачно! m0512
 



#3 написав: Кіра (25 травня 2015 20:23)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 297
супер рецепт!
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Для себе коханої.
  Пише Ekaterina85 (Учора, 13:43)
Взуття
  Пише ОЛЕСЯ (Учора, 10:35)
Що подарувати дитині?
  Пише ОЛЕСЯ (Учора, 09:54)
Бублики фаршировані
  Пише Даша Осадчук ()
Відпочинок з дітками. Що брати і як їхати
  Пише ОЛЕСЯ ()
Свята Земля
  Пише Marissa ()
Друк вафельних картинок у рідному місті
  Пише Mirek ()
Корисні поради - що і чим можна замінити
  Пише Натонька ()
Посиденьки у Олесі
  Пише ОЛЕСЯ ()
Пляцок "Очі цариці"
  Пише svetochka ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 47
Гостей: 24
Користувачі: wfvzemtfsx, dzvxygmgrdf, xawyesnsys, AdussellFab, dxoyvbojlwq
 
 
  © 2009-2017 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100