|
300 г курячої печінки 1 цибулина 1 солодкий червоний перець 2 середніх яблука невеликий пучок зеленої цибулі 1,5 ст. л. олії 0,5 - 1 ч. л . меленої паприки сіль, чорний перець за смаком
Печінку вимити, розрізати кожну навпіл. Цибулю почистити, порізати кубиками. Я різала усе соломкою. Перець і яблука вимити, видалити серцевину, м'якоть нарізати. Зелену цибулю вимити, обсушити і нарізати навскоси. Печінку обсмажити на олії, 3 хв. Перекласти на блюдо, накрити, зберігати теплою. Покласти в цю ж сковороду цибулю, і солодкий перець, готувати 2 хв. Додати яблука і зелену цибулю, готувати ще 2 хвилини. Повернути печінку в сковороду. Приправити сіллю, перцем і паприкою. Влити 2 ст. л. води і готувати на середньому вогні 2-3 хв. Зняти з вогню і відразу ж подати до столу.
P.S. Дуже смачна печіночка. І звичайно її можна їсти на обід (до 2год.), тим хто харчується по системі.
Джерело: http://olgavb-osa.livejournal.com/
|
|