2 стейки філе лосося 2 ст. л. лимонного соку 4 шт болгарського перцю 1 цибулина 1 зубчик часнику 100 мл бульйону сіль мелений чорний перець 3 ст.л. олії без запаху
Філе помити і скропити лимонним соком. Солодкий перець помити, почистити і нарізати полосками. Цибулю і часник почистити, цибулю нарізати кружельцями, часник розрізати пополам і натерти ним форму в якій будете запікати рибу. Духовку нагріти до 200С. Перець і цибулю покласти у форму, влити бульйон. Філе посолити і поперчити. Викласти на овочі і полити олією зверху. Накрити кришкою або фольгою і поставити на 20-30 хвилин у духовку.Смачного!
Джерело: Рецепт із журналу "Лиза"
|