| 
 
Для коржа:100г цукру
 3 яйця
 100г борошна
 
 Суфле:
 400 г очищеного гарбуза
 2 банани
 1 лимон
 150г цукру
 1п(25г) желатину
 ванілін
 горіхи за смаком
 
 
 
 Тісто: відділити жовтки від білків. Жовтки збити з цукром до посвітління. Поступово додати борошно. Білки збити в густу піну, вмішати в тісто. Пекти в мікрохвильовій печі 5-6 хв на максимальній потужності (в мене 1000вт).Суфле: гарбуз порізати на невеликі шматки і відварити на водяній бані. Додати порізані банани, ванілін і ще готувати на пару 15 хвилин. Коли охолоне, подрібнити в блендері.
 Додати розчинений желатин, горіхи і знову збити. Поставити в холодильник, щоб маса схватилась.
 Корж викласти в розємну форму, залити суфле. Зверху посипати горіхами та тертим шоколадом. Поставити в холодильник на 3-4 год.
 Джерело: Корж з http://cookorama.net/uk/blog/pyrogy/perevernutyj-karamelizovanyj-yabluchnyj-pyrig-v-mikrohvyljovci.htmlСуфле з ЖЖ
 |