Для коржа: 100г цукру 3 яйця 100г борошна
Суфле: 400 г очищеного гарбуза 2 банани 1 лимон 150г цукру 1п(25г) желатину ванілін горіхи за смаком
Тісто: відділити жовтки від білків. Жовтки збити з цукром до посвітління. Поступово додати борошно. Білки збити в густу піну, вмішати в тісто. Пекти в мікрохвильовій печі 5-6 хв на максимальній потужності (в мене 1000вт). Суфле: гарбуз порізати на невеликі шматки і відварити на водяній бані. Додати порізані банани, ванілін і ще готувати на пару 15 хвилин. Коли охолоне, подрібнити в блендері. Додати розчинений желатин, горіхи і знову збити. Поставити в холодильник, щоб маса схватилась. Корж викласти в розємну форму, залити суфле. Зверху посипати горіхами та тертим шоколадом. Поставити в холодильник на 3-4 год.
Джерело: Корж з http://cookorama.net/uk/blog/pyrogy/perevernutyj-karamelizovanyj-yabluchnyj-pyrig-v-mikrohvyljovci.html Суфле з ЖЖ
|