Бісквіт:Яйця з цукром та ванільним цукром збиваємо до густої піни,вмішуємо легенько борошно,випікаємо 15-20хв.при180град.
Суфле:ожину(можна смородину або чорницю) перетераємо в блендері.Желатин засипаємо в сік,який залишився від ожини(в мене вона була заморожена),даємо набухнути 10хв.Суфле готуємо за принципом білкового крему на водяній бані.
Збиваємо міксером дві-три хвилини білки з цукром і лимонною кислотою тільки з однією метою: перемішати ці інгредієнти.У каструлю наливаємо воду і доводимо її до кипіння. Вогонь зменшуємо. На каструлю ставимо миску з білками, цукром і лимонною кислотою. Збиваємо 10-12 хвилин поки суміш не збільшиться в об'ємі і не загусне.Коли білки зіб'ються так, що слід від міксера в них буде чітким і перестане розпливатися, можна вимкнути вогонь і припинити збивати на водяній бані.Після цього збиваємо масу вже без водяній бані ще 4-5 хвилин.Сік з желатином прогріваємо але не доводимо до кипіння,студимо і швидко вливаємо у білки,туди ж дадаємо перетерту ожину,збиваємо все до однорідного стану.
Збираємо на бісквітний корж викладаємо розморожену полуницю(малину або вишні).По них розподіляемо суфле,даємо застигнути у холодильнику.Смачного
Джерело: Рецепт,який я вигадала,коли в мене було багато зайвих(заморожених) білків,цього разу вони в мене залишилися від пасок.