В миску просіюємо борошно,какао та крохмал.Розділяємо яйця на білки і жовтки.Білки збиваємо до твердих піків.Жовтки збиваємо в піну з цукром.Легенько білки домішуємо до жовткової маси і вводимо борошняну суміш.Випікаємо 15 хв.при 180град.
Сирне суфле: Желатин заливаємо вершками.Сир перетираємо у блендері з цукром.Потім сир збиваємо зі сметаною міксером.Прогрітий на водяній бані желатин з вершками додаємо до сирної маси,збиваємо все разом. Бісквіт кладемо в форму зі з'ємними бортами,заливаємо сирним суфле,ставимо в холодильник до застигання.
Ягідне суфле: Ягоди(якщо заморожені,даємо трохи розмерзнутися) перетираємо в блендері в пюре.Додаємо желатин і цукор,віджимаємо сік половини лимона,даємо набухнути.Прогріваємо до розчинення цукру і желатину.Охолоджуємо і збиваємо міксером на великих обертах до утворення пишної маси хвилин 15. Заливаємо зверху на сирне суфле, даємо застигнути.
По бажанню торт зверху заливаємо шоколадною помадкою. Форма 22см
Смачного!