Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Десерти без випічки » Зефір від Лізи Глінської
 

Зефір від Лізи Глінської

4 квітня, 2015  |  Коментів (8)  |  Рубрика: Десерти без випічки
 

Зефір від Лізи Глінської

500 г яблук
200 г цукру
15 г ванільного цукру
100 г цукрової пудри
120 мл води
25 г желатину
1 яйце
1 буряк

Розріжте яблука навпіл, очистіть від насіння і запікайте в духовці протягом 30 хв. при температурі 180 ° С. Замочіть желатин у воді, щоб набряк. Яблука подрібніть в блендері разом зі шкіркою і перетріть через сито. Змішайте з ванільним цукром.
Відокремте жовток і білок одного яйця. Збийте яблучне пюре, а потім додайте половину білка і збивайте, поки маса не посвітлішає. Додайте другу половину і збивайте далі. Зваріть з води і цукру сироп. Влийте його в пюре і збивайте, поки маса не охолоне до кімнатної температури.
Набряклий желатин розтопіть на паровій бані. Потім додайте до пюре з сиропом. Збивайте масу ще приблизно 5 хв., Поки вона не збільшиться вдвічі і не загусне.
Готовий зефір викладіть в кондитерський мішок з фігурною насадкою і видавіть на пергамент. Щоб зробити зефір рожевим, натріть на тертці для пюре половину буряка, вичавіть сік. Додайте сік до готової зефірної масі і розмішайте. Вичавіть рожевий зефір так, як білий. Залиште в холодильнику на 2 години.
Через 2 години посипте зефір цукровою пудрою. Готовий зефір зніміть з пергаменту і з'єднайте половинки між собою. Зефір готовий!


Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Магда (5 квітня 2015 09:37)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 74
Класний зефір, такий довго не залежиться! І фото, як завжди, на висоті. Так і хочеться поцупити одненький winked


--------------------
Дрібниць не буває
 



#2 написав: Наталюня (6 квітня 2015 09:39)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 88
Апетитний зефір!!! А головне - домашній і натуральний!
Я дивилась той випуск "Все буде смачно" про зефір. Бажання приготувати було, але зваживши всі "за" і "проти" пішла в магазин і купила готовий :)
 



#3 написав: Darka (8 квітня 2015 07:07)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 726
Зефір супер,головне на желатині.Бо маю рецепт на агарі,тай ніде його не бачила щоб купити.Люблю зефір.............. love .Попробую зробити. Яблука мають бути кислі?


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



#4 написав: Наталюня (9 квітня 2015 09:33)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 88
Цитата: Darka
Яблука мають бути кислі?

Darka, здається, що кислі. Там в передачі вони обговорюють детальніше, який сорт яблук брати. Але я вже не згадаю, треба передивлятися.
 



#5 написав: Кіра (9 квітня 2015 10:01)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 297
СУПЕР апетитне фото!!!
давно мрію зробити свій власний зефір, суперкорисний та смачний...з агар агаром))
 



#6 написав: chajka (12 квітня 2015 21:42)


Група: Модератор
Коментарів: 97
і я робила по томуж рецепту ))
 



#7 написав: Тереза (25 квітня 2015 21:49)


Група: Кондитер
Коментарів: 644
Зефір-бомбезний!!! belay
 



#8 написав: Кіра (16 липня 2015 16:37)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 297
а якою насадкою ви то робите?
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Колядки на Дрімфуді
 
Нове на форумі
 
Вишивка
  Пише Darka (Сьогодні, 00:24)
Барахолка
  Пише Валя (Учора, 13:34)
Задумаймось...
  Пише Ксенічка ()
"Гормон щастя" або життя без депресії.
  Пише Ксенічка ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Barbara ()
Коментарі через фейсбук
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дитячі забави
  Пише ОЛЕСЯ ()
Секрети наших бабусь.... або як без хімії.
  Пише ОЛЕСЯ ()
Економимо сімейний бюджет
  Пише ОЛЕСЯ ()
Вірші про тата
  Пише ОЛЕСЯ ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 53
Гостей: 29
Користувачі: vbvwedkgjk, butetsjazy, RoseBeautys, crRuispuh, tevyproobre, iiVoffgoxy, iaRuispuh, blExcaws
 
 
  © 2009-2016 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100