Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Пляцки (випічка Західної України) » Кавовий з арахісом
 

Кавовий з арахісом

19 березня, 2015  |  Коментів (35)  |  Рубрика: Випічка » Пляцки (випічка Західної України)
 

Кавовий з арахісом

Форма 24-36
Тісто:
3 яйця
1 скл. цукру
1скл. сметани
0,5 б згущонки сирої
1 ст. л. розчинної кави
1 ч. л. соди+оцет
1 ч. л. амонію
3 ст. л. какао
2-2,5 скл. борошна
1скл. подрібненого арахісу
Крем:
масло
згущонка сира (можна варену)
1 ст.л розчинної кави
1-2 ст.л кипятку
1ст.л коньяку

Коржі:
Амоній розвести в сметані.
Яйця добре збити з цукром,збиваючи поступово додати згущонку, сметану з амонієм, какао, каву, соду погашену оцтом, борошно, арахіс. Тісто має бути як густа сметана. Розділити тісто на 3 частини і випікати 3 коржі на застеленій пергаментом формі.
Крем:
Каву залити кип’ятком і коньяком, розмішати до однорідності. Масло добре збити, поступово додати згущонку і по трошки додавати каву.
Прикрасити за бажанням.
Смачного!
P.S.Крем робила і з сирою, і з вареною згущонкою. Смачно в обох випадках. Вибачаюсь наперед, але масла скільки точно не скажу, бо пекла багато пляцків одночасно і крем робила на око (як завжди)

Джерело: Від весільної господині.

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 



#1 написав: Grushka (19 березня 2015 22:28)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 10
мммм.. нова смакота!
дуже дякую, що ділитесь з нами вашими чудовими рецептами!! 3fb
 



#2 написав: Roksolana (20 березня 2015 01:09)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 67
файний тортик, хочеться попробувати, як думаєте, можна замінити амоній порошком до печива?


--------------------
Ранок з щастя починається, щастя мамі усміхається!
 



#3 написав: Galina_Nedomirko_ (20 березня 2015 06:58)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 179
Цитата: Roksolana
файний тортик, хочеться попробувати, як думаєте, можна замінити амоній порошком до печива?

не знаю що вийде,але тісто буде іншим точно.
 



#4 написав: Марія Митник (20 березня 2015 09:07)


Група: Кондитер
Коментарів: 50
Ще раз ДЯКУЮ!!!

 



#5 написав: ole4ka (20 березня 2015 09:12)


Група: Кондитер
Коментарів: 17
о,я так давно чекала на цей рецепт! смакота! на свята випробую!


--------------------
у вас і у нас все буде гаразд!
 



#6 написав: tetyana.jatziv (20 березня 2015 09:27)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 12
Галино, ваші пляцки на висоті. Що б не пробувала все виходить супер. Велике дякую що ділитись з нами рецептами.
 



#7 написав: Galina_Nedomirko_ (20 березня 2015 09:38)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 179
Дякую,дівчатка,печіть на здоров"ячко!
 



#8 написав: babiyoksana (20 березня 2015 11:11)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 1
А згущонка з бляшанки? Арахіс сирий чи підсушений (підсмажений)? Дякую.
 



#9 написав: Наталюня (20 березня 2015 11:42)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 88
Смакота мабуть неймовірна! Додала собі в записник! Дякую за рецепт! 3fb
 



#10 написав: Galina_Nedomirko_ (20 березня 2015 11:48)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 179
Цитата: babiyoksana
А згущонка з бляшанки? Арахіс сирий чи підсушений (підсмажений)?

Так зі звичайної бляшаної баночки.Арахіс завжди підсмажую,до чого б не додавала,думаю всі так роблять.
 



#11 написав: Подоляночка (20 березня 2015 19:50)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 5
winked
Галю, як завжди на висоті!!!!!!!!!!!
Як би це на то весілля попасти, де твої торти дають? lol
А дечко яке за розміром?
 



#12 написав: Galina_Nedomirko_ (21 березня 2015 19:56)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 179
Цитата: Подоляночка
А дечко яке за розміром?

на початку рецепта написала-форма 24-36.
А таким гостям буду тільки рада. love
 



#13 написав: Лілія (22 березня 2015 00:08)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 19
Скажіть, будь ласка, а чим Ви зверху прикрасили? tongue
 



#14 написав: Galina_Nedomirko_ (22 березня 2015 17:38)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 179
Цитата: Лілія
Скажіть, будь ласка, а чим Ви зверху прикрасили?

Зверху помащений кремом,пописано шоколадом,посипано горіхами і шоколадними кульками.
 



#15 написав: Лілія (23 березня 2015 18:48)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 19
Galina_Nedomirko_,
Дякую, так просто і так гарно!!!
 



#16 написав: Тереза (23 березня 2015 21:34)


Група: Кондитер
Коментарів: 641
О!!! це ж казкова смакота!!! love
 



#17 написав: Marta-18 (26 березня 2015 00:31)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 4
Дякую за рецепт! winked Скажіть цього тіста не буде мало на 3 коржі?
 



#18 написав: Galina_Nedomirko_ (26 березня 2015 14:52)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 179
Цитата: Marta-18
Скажіть цього тіста не буде мало на 3 коржі?

Ні,не мало,але можна пекти у формі 20-30,тоді пляцок вищим буде.
 



#19 написав: Meri (7 квітня 2015 18:04)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 15
Який розмір стакана використовуєте 200 грам чи 250?
При якій температурі випікаєте коржі і скільки часу?
Горішки арахіс подрібнювати дуже дрібно?
Крем кращий з вареною чи сирою згущонкою?З сирою не буде крем рідким?
 



#20 написав: Galina_Nedomirko_ (9 квітня 2015 12:23)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 179
Цитата: Meri
Який розмір стакана використовуєте 200 грам чи 250?

250
Цитата: Meri
При якій температурі випікаєте коржі і скільки часу?

при 180,приблизно 15 хв,залежно від духовки
Цитата: Meri
Горішки арахіс подрібнювати дуже дрібно?

Не дуже дрібно,середньо.
Цитата: Meri
Крем кращий з вареною чи сирою згущонкою?З сирою не буде крем рідким?

Якщо добре масло,а не спред,крем рідким не буде.
Мені краще смакує з вареною згущонкою.
 



#21 написав: Iren (9 квітня 2015 21:38)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 3
А скажіть, будь ласка, чи можна просто змащувати бляшку і пекти без пергаменту?
 



#22 написав: Galina_Nedomirko_ (10 квітня 2015 07:21)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 179
Цитата: Iren
А скажіть, будь ласка, чи можна просто змащувати бляшку і пекти без пергаменту?

можна.То я так звикла,під усі коржі кладу пергамент.
 



#23 написав: Тигруля (13 квітня 2015 21:29)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 16
Дуже добрий тортик. Але в мене не така кількість крему ,як на фото.Брала 500 г масла і 1 баночку сирої згущонки
 



#24 написав: Iren (29 квітня 2015 14:39)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 3
Тортик смачний дуже! Пекла на свята. Тільки мені, здається, що в мене пляцки були трошки суховаті :( Просто Дивлячись на Ваше фото вони виглядають мякенькі чи як я люблю казати "мокрі" !
 



#25 написав: Ірця (30 квітня 2015 23:02)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 64
Дуже смачний пляцок winked Дякую за рецепт a0a
 



#26 написав: Galina_Nedomirko_ (1 травня 2015 14:51)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 179
Цитата: Iren
Тільки мені, здається, що в мене пляцки були трошки суховаті :(

Може пересушили?Тоді, можна було пропитати.


Цитата: Ірця
Дуже смачний пляцок

Іринко,апетитний шматочок!!! winked Рада,що засмакував.
 



#27 написав: byklyasv (28 червня 2015 14:03)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 3
Дуже вдячна Вам за рецепт !Пляцок просто суперовий!Були на хрестинах дитини,іли тортики різні.Але чоловік сказав ,що наш домашнвй на вихідні виявився найсмачніший!
 



#28 написав: Galina_Nedomirko_ (28 червня 2015 23:11)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 179
Цитата: byklyasv
Дуже вдячна Вам за рецепт !Пляцок просто суперовий!Були на хрестинах дитини,іли тортики різні.Але чоловік сказав ,що наш домашнвй на вихідні виявився найсмачніший!

О,як файно!Радію,що вам засмакував.
 



#29 написав: byklyasv (19 липня 2015 23:11)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 3
І знову я до вас з подякою !!!Пекла знову цю смакоту.Таке вдале поєднання горіхів та кави з какао .... Це суперовий пляцок і до того ж він став найулюбленішим для мого чоловіка ....Вам величезне спасибі.Якщо вночі не з'ість останній шматочок love - сфотографую
 



#30 написав: Galina_Nedomirko_ (20 липня 2015 18:22)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 179
Цитата: byklyasv
І знову я до вас з подякою !!!Пекла знову цю смакоту.Таке вдале поєднання горіхів та кави з какао .... Це суперовий пляцок і до того ж він став найулюбленішим для мого чоловіка ....Вам величезне спасибі.Якщо вночі не з'ість останній шматочок - сфотографую

Рада,що засмакував вам пляцок,бо я теж люблю його до кави.Дякую,Світланко,за відгук! b5a
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Вафельниця
  Пише muzarom (Сьогодні, 13:43)
Салат "Веснянка"
  Пише oksana d ()
В'язання гачком (крючком)
  Пише Романна ()
Щоб в будинку було тепло
  Пише ОЛЕСЯ ()
Жіночі роздуми...
  Пише Darka ()
Твори добро-2
  Пише Darka ()
Таблиця множення
  Пише ОЛЕСЯ ()
Скарги, пропозиції...
  Пише Натонька ()
Дитячі хвороби і лікування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Миколайчики (свято наближається)
  Пише Натонька ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 72
Гостей: 55
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2016 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100