|
Форма 24-36 Тісто: 3 яйця 1 скл. цукру 1скл. сметани 0,5 б згущонки сирої 1 ст. л. розчинної кави 1 ч. л. соди+оцет 1 ч. л. амонію 3 ст. л. какао 2-2,5 скл. борошна 1скл. подрібненого арахісу Крем: масло згущонка сира (можна варену) 1 ст.л розчинної кави 1-2 ст.л кипятку 1ст.л коньяку
Коржі: Амоній розвести в сметані. Яйця добре збити з цукром,збиваючи поступово додати згущонку, сметану з амонієм, какао, каву, соду погашену оцтом, борошно, арахіс. Тісто має бути як густа сметана. Розділити тісто на 3 частини і випікати 3 коржі на застеленій пергаментом формі. Крем: Каву залити кип’ятком і коньяком, розмішати до однорідності. Масло добре збити, поступово додати згущонку і по трошки додавати каву. Прикрасити за бажанням. Смачного! P.S.Крем робила і з сирою, і з вареною згущонкою. Смачно в обох випадках. Вибачаюсь наперед, але масла скільки точно не скажу, бо пекла багато пляцків одночасно і крем робила на око (як завжди)
Джерело: Від весільної господині.
|
|