Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Страви з круп » Гуляш а-ля чанго
 

Гуляш а-ля чанго

18 лютого, 2015  |  Коментів (2)  |  Рубрика: Страви з круп, Страви з м`яса
 

Гуляш а-ля чанго

500 – 600 г м’яса (яловичина або свинина)
400 г квашеної капусти
1 склянка рису
1 середня цибулина
1 – 2 зубці часнику
Паприка, кмин, сіль, пахучий перець, лавровий листок
Сметана

М'ясо порізати шматочками 3 – 4 см, обсмажити. Цибулю посікти, втушити на олії, додати кмин і паприку. Змішати м'ясо і цибулю, трохи підлити водою і тушити до напівготовності.
Квашену капусту трохи відтиснути, порізати. Якщо капуста дуже кисла, можна промити водою. Додати капусту до м’яса, вкинути 3 – 4 горошини пахучого перець, невеликий лавровий листок, посічений, або подушений часник. Тушити на невеликому вогні. Якщо треба, підлити трохи води.
За 20 хв. до готовності додати промитий рис ( попередньо рис можна замочити в теплій воді). Долити води так, щоб покрила рис, посолити до смаку. Довести до готовності.
В кінці можна додати зелень (свіжу, сушену чи морожену). Перед подачею заправити сметаною.
Я все готую на плиті до моменту додавання рису. Тоді доводжу до готовності в духовці. В оригінальному рецепті не було пахучого перцю, лаврового листка і зелені – це вже моє. Можна замість сметани вже на тарілці трохи полити кетчупом – також смачно і кольоровіше.

Джерело: Цей рецепт дуже давно вишукав мій тато в книжці «Блюда иностранной кухни», видавництво «Вища школа», 1972 р. у розділі «Угорська кухня» і відтоді ця страва прижилася в нашій родині.

 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Darka (19 лютого 2015 23:00)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 677
Rosa,рецепт зацікавив.Не маю капусти а то би нині приготувала,то вже після посту щоб я могла розпробувати.Дякую за цікаві рецепти. cd


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



#2 написав: ro_sa (20 лютого 2015 14:17)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 45
Цитата: Darka
Дякую за цікаві рецепти.

Та будьласочка wink
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Знак якості
  Пише ОЛЕСЯ ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ОЛЕСЯ ()
Робота з аерографом у кондитерському мистецтві
  Пише ОЛЕСЯ ()
Нагла поміч :)
  Пише ОЛЕСЯ ()
Сирний пиріг або фальшиве хачапурі
  Пише Chertenok ()
А ваші чоловіки роблять вам сюрпризи?
  Пише Полина ()
Відпочинок в Трускавці
  Пише Fargo ()
Торт "Ейфорія"
  Пише idianka ()
ХЛІБЕЦЬ
  Пише Darka ()
Наталчина кухня - 2 :), Ласкаво прошу...
  Пише Вікуня ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 91
Гостей: 75
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2017 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100